Randstad Digital Romania
Medium
Negative experience
I declined the offer
Received answer
How did the interview go?
Am avut o discutie thenica axata pe C++ si cu intrebari generale legate de alte limbaje/tool-uri cu care am lucrat. Aici am aflat ca au roluri deschise de c++ dev si system integrator, iar in functie de cum decurge discutia decid daca se continua si pe ce rol.Dupa interviu la vreo 2 zile am fost sunat sa programam un interviu cu un Business Analyst(final interviu). Nu a fost cea mai buna experienta la al 2lea interviu, tipul mi-a zis ca feddback-ul pe partea de c++ a fost negativ si ca vor sa discutam despre rolul de system integrator, i-am pus cateva intrebari legate de rol si tehnologii la care nu a putut sa imi ofere raspunsuri concrete. Dupa partea asta discutia a fost axata pe partea financiara si ca suma pe care o cerusem eu inital la prima discutie ei o ofera la seniors.Tinand sa mentioneze ca pot ajunge la suma respectiva ei avand un bonus in functie de performanta companiei, ceea ce nu mi se pare o certitudine. Am mai discutat cate ceva despre directia pe care vreau sa o urmez in cariera si cam atat. Vibe-ul nu mi s-a parut a fi pozitiv la niciuna din cele 2 discutii.
Interview questions and tests
Interviul a fost axat pe C++, intrebari de baza (constructori, destructori, OOP) memory managemenet, vectori, design patterns intrebari generale de git, python si alte tehnologii cu care am lucrat
Negative experience
I declined the offer
Received answer
Log in to view all information
Marelli Cluj Romania
Cluj-Napoca