Tech Account Manager
Medium
Negative experience
No offers received
No answer
How did the interview go?
Am aplicat la aceasta firma pentru un job de Tech Account Manager si am primit un mesaj cu subiectul: "You’re on our shortlist of candidates!"
M-am bucurat atunci cand am primit e-mail-ul din partea lor gandindu-ma ca tocmai am primit o posibila invitatie la un interviu, in schimb era o cerinta cam ciudata in care mi s-a solicitat sa fac "A short video introduction of yourself (de aprox. 5 min.)", ce trebuia trimis in decurs de 7 zile.
Am refuzat si le-am spus ca nu sunt de acord sa transmit un self-video pentru un proces de selectie iar in cazul in care sunt interesati sa programam un interviu face-to-face sau online, le stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Evident ca nu mi-au raspuns nici pana in prezent.
Evident ca nu mi-au raspuns nici pana in prezent.
Interview questions and tests
Nu a fost cazul pentru ca nu a avut loc.
Negative experience
No offers received