Provident Financial Romania
10 days
Easy
No offers received
Received answer
How did the interview go?
Dupa screening-ul telefonic a urmat un interviu online cu managerul echipei din care urma sa fac parte si cu inca un membru din echipa. Mi-a placut foarte mult interactiunea pe care am avut-o cu cei doi intervievatori din echipa de Talent Recruitment&Employer Branding. Am simtit deschidere si amabilitate din partea lor, ceea ce m-a facut, la randul meu, sa ma deschid mult mai usor. Pentru ca urma sa fac parte din echipa lor pe o pozitie entry level, a contat foarte mult sa vad ca sunt oameni cu multa experienta in domeniu si carora le place sa impartaseasca din experienta lor.
Apoi a urmat o discutie la sediul lor cu managerul de HR, cu care am intrat in mai multe detalii legate de asteptarile pe care le are de la noul sourcer si la rolul acestei noi pozitii in cadrul echipei. A fost, de asemenea, o experienta placuta.
Interview questions and tests
Au fost intrebari generale despre background-ul meu academic si profesional, despre ce mi-as dori de la echipa si mediul de lucru, despre motivatie.
No offers received
Received answer
Log in to view all information
HRS Romania
Pitesti
2 weeks
Medium
I accepted the offer
Received answer
To view all information please login to your account
I accepted the offer