Technical Program Manager intern

Very difficult
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

nu recomand.
Primul interviu a fost foarte ok, relaxat, un behavioural interview normal. Exista multe exemple pe net si inclusiv, in e-mailul de la ei se gasesc info utile.
Dupa primul interviu, am fost anuntata ca l-am trecut, dar nu imi pot garanta un loc in final round interview din cauza nr de candidati.
Am primit pana la urma un e-mail, m-am programat pentru interviul final si am primit cateva detalii.
In ziua respectiva, am avut trei interviuri, cu o pauza de 15 minute intre ele. Fiecare interviu dureaza 45 de minute.
1.In primul interviu am avut intrebari de devops, networking si oop.
2.interviul doi a fost basic, tot behavioural interview. Managerul a citit de undeva intrebarile, era ceva standard.
3. Interviul trei a fost groaznic. Mi au cerut sa fac un produs care identifica probleme la site uri. Omul era foarte obosit, arogat, nu avea deloc chef de mine si nu vorbea deloc clar...
Am incercat sa explic pas cu pas cum as gandi ideea, cum o implementez si ce asteptari am de la ea, dar nu am avut cu cine sa discut.Eram intrerupta non stop, orice ziceam... ma intreba niste aberatii...de exemplu am ales react pentru front end-ul aplicatiei mele web si el ma intreba de ce nu angular, i-am raspuns ca nu am lucrat in Angular si react imi este familiar, dar nu i-a convenit. M-a intrebat cum functioneaza un ai tool integrat in aplicatie pas cu pas + intrebari de baze de date nonrelationale. Gasea un motiv sa ma intrerupa din minut in minut, si avea numai intrebari aiurea. Am simtit tot timpul ca incearca sa ma incurce.
Am ramas foarte dezamagita de aceasta companie. Nu am aplicat pe un internship de software developer, nu existau cerinte legate de toate aceste tehnologii, dar oamenii au avut pretentia sa stiu devops, oop, networking, machine learning, baze de date nonrelationale etc. Nu aplicam pe o pozitie de intern daca putem sa fiu un intreg departament IT. Tin sa mentionez si ca era un internship strict pentru studentii de anul 2 sau 3(in cazul in care facultatea era de 4 ani), nu stiu sigur daca si pentru master.
In concluzie, am ramas cu ideea ca fara pile nu poti reusi la ei, daca iti baga bete in roate. Ar trebui sa lase candidatii sa vorbeasca si sa aiba respect. Feedback nu am primit, macar atat meritam dupa atatea ore si toata oboseala. Nu stiu ce growth mindset promoveaza ei!

Interview questions and tests

DevOps, networking, oop, machine learning, baze de date
Experience negative Negative experience
No offer No offers received