Senior English Technical Report writer

Medium
Neutral experience Experience neutral
No offers received No offer
Received answer Feedback received

How did the interview go?

Dupa ce am aplicat la job, am primit un mail in care mi s-a propus o data pentru a da un test scris. A doua zi, la ora stabilita am primit testul pe e-mail.

Testul a presupus sa redactez un raport in limba engleza, avand la dispozitie un model de raport si o transcriere a unui interviu telefonic, din care trebuia sa iau informatiile. Testul mi s-a parut dificil, trebuie folosit un limbaj specializat, insa textul primit e in termeni colocviali, e o discutie intre 2 persoane. Tema a fost ceva legat de ambarcatiuni motorizate si procesul lor de productie.
** Big no la partea asta, ti se dau doar 2 ore pentru a finaliza raportul, desi in test scrie 2.5 ore. La alte companii la care am mai dat teste am avut cel putin 1 zi pentru redactare, pentru o dificultate mult mai mica.

Am fost contactata apoi pentru un interviu online cu CEO-ul companiei (cred ca nu au departament de HR). Aici a durat doar 5 minute in care mi s-au pus rapid o serie de intrebari.

Interview questions and tests

Testul a primit o nota - mi s-a spus ca doar cei care iau peste 8 sunt contactati pentru continuarea procesului de recrutare. Intrebarile au fost legate de:
locatie, ultimul job, cat castig in prezent (nu ce asteptari am de la jobul respectiv), daca sunt dispusa sa-mi infiintez PFA (Atentie: postarea initiala NU mentioneaza nicaieri ca isi doresc o colaborare de tip PFA)

Ba chiar, este mentionat - "This is a full-time position. You can work anywhere in Romania from home, or in a conveniently located office. " - cam dishonest din punctul meu de vedere, jobul e doar remote, nu e cazul de birou, nu au in Romania si nu as fi aplicat daca mentiona din start ca e cu PFA.

Mi s-au cerut si portofoliu cu 5-10 linkuri de articole scrise de mine, in conditiile in care aveam experienta aprox. 10 ani si am trecut si testul lor scris.

Dupa inca vreo saptamana, am primit mail ca nu am fost selectata.
Experience neutral Neutral experience
No offer No offers received
Feedback received Received answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

Technical Report Writer

Positive experience Experience positive
No offers received No offer
No answer No feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience positive Positive experience
No offer No offers received