Continental Romania

Easy
Negative experience Experience negative
No offers received No offer
No answer No feedback received

How did the interview go?

Urat de tot a decurs interviul. Totul a fost pe graba nici tipa de la HR nu mi-a dat camera nici team leaderul ma puteam vedea decat eu,lipsa totala de profesionalism,totul a fost online doar pe mine m-au putut vedea eu pe ei nu pentru ca nu mi-au dat camera,si acest lucru spune multe despre angajatii din Conti.
Am fost luat foarte repede sa le zic ce experienta am ,domnisoara hai mai repede Lucica ( desi pe mine ma cheama Lucian) ca am sedinta in 30 de miunte,team leaderul se auzea cum rade,si mi-au pus niste intrebari tehnice de clasa 9 de electronica si dupa am incheiat interviul,nu am fost intrebat despre ce vreau despre hobbyuri,despre persoana mea sa incerce sa ma cunoasca.
Am impresia ca a fost stabilit interviul de ochiul lumii nu pentru a a agaja pe cineva ,sa nu mai zic de faptul ca nu mi-au descris compania si ce fac ei,team leaderul nici nu s-a prezentat.
O impresie proasta mi-au lasat nici in ziua de astazi nu mi-au dat feedbackul promis fie el pozitiv sau negativ,concluzia o trage fiecare.

NU RECOMAND CONTINENTAL SIBIU NICI ZONA DE PRODUCTIE SI NICI HR-ul de acolo

Experience negative Negative experience
No offer No offers received
No feedback received No answer
Locked Search Contributions

Log in to view all information

Celestica Romania

Celestica Romania

Oradea
1 day
Medium
Neutral experience Experience neutral
I accepted the offer Offer accepted
Received answer Feedback received
Locked

To view all information please login to your account

Experience neutral Neutral experience
Offer accepted I accepted the offer
Feedback received Received answer