N-iX
Medium
Negative experience
No offers received
Received answer
How did the interview go?
Mare grija! Au o practica foarte dubioasa de intervievare: prima discutie a fost cu HR-ul care a fost foarte amabil si ok. A doua discutie m-am trezit ca este inregistrata desi nu a fost o discutie in prealabil despre acest aspect (acest aspect l-am gasit mentionat numai intr-o nota de subsol la unul din emailuri). Explicatia lor a fost ca prin inregistrarea interviului nu mai e nevoie sa programeze alte interviuri. Un motiv complet aberat, avand in vedere ca intr-un proces de selectie vrei sa dai altor participanti ocazia sa adreseze diferite teme cu candidatul
Intervievatorul nici macar nu era hiring manager, era un contractor care avea zero detalii despre proiect, o engleza atroce si care nu s-a putut incadra in timpul alocat astfel ca nu am putut pune nicio intrebare si am mai si intarziat la lucru.
Interview questions and tests
Nimic structurat, intrebari generice si ciudat formulate (vocabular foarte prost), s-a contrazis cu mine despre cum nu este posibil ca eu sa am o anumita certificare pentru ca el (contractorul care ma intervieva) era convins ca trebuia sa am alta certificare ca o conditie prealabila, desi nu era cazul - aveam dovada certificarii, oricum.
Negative experience
No offers received
Received answer
Log in to view all information
LeasePlan Service Center SRL
4 weeks
Difficult
Positive experience
I accepted the offer
Received answer
To view all information please login to your account
Positive experience
I accepted the offer