Descrierea companiei
Conceptul MoneyGold se bazează pe oferirea de servicii la standarde inalte, sigure, transparente și de încredere. În cele peste 120 de locații, MoneyGold vă oferă rapid și sigur, servicii financiare nebancare, vânzare bijuterii aur si obiecte electro.
Amanet aur & electro
Împrumuturile prin amanetare MoneyGold se efectuează simplu și rapid, cu un comision mic, indiferent de suma împrumutată.
Exchange
MoneyGold vă oferă curs foarte bun pentru serviciile de schimb valutar.
Transfer de bani
Pentru cei care doresc să trimită sau să primească bani rapid și fără costuri ascunse, MoneyGold le pune la dispoziție serviciul de transfer de bani. Transferul de bani este realizat prin intermediul Money Gram.
Vânzare bijuterii si electro
Money Gold pune la dispoziția clienților serviciul de vânzare bijuterii din aur si obiecte electro la prețuri accesibile.
În prezent, echipa Money Gold este formata din peste 400 de profesioniști, care activeaza în domenii precum: Vânzări, Achiziții, HR, IT, Marketing, Financiar - Contabilitate, Logistica.
Te așteptăm să ne cunoaștem pentru postul de Consilier Juridic, dacă ești o persoană care îndeplinește următoarele condiții:
- Studii superioare în domeniul juridic;
- Minim 1 an experiență într-un rol similar în sectorul privat în cadrul unei companii de dimensiuni medii/mari cu domeniu de activitate în producție, comerț, servicii, import-export, financiar;
- Experienţă şi cunoştinte temeinice privind organizarea şi funcţionarea persoanelor juridice;
- Foarte bune cunoștințe de utilizare Microsoft Office, program legislativ, internet;
- Excelente aptituni de comunicare verbală și scrisă, organizare,relaționare, negociere și soluționare probleme;
- Experiență în redactarea documentelor juridice, a contractelor comerciale și civile;
- Abilitatea de a lucra în echipă, pentru entităţi cu obiect diferit de activitate;
- Cunoștințe solide de drept comercial, civil, dreptul muncii, financiar.
Descrierea jobului
- Avizează și contrasemneaza acte cu caracter juridic care urmează să fie supuse acordului superiorilor ierarhici și organelor de conducere ale societății, precum: acte de procedura (definite conform codurilor de procedura), contracte, acte adiționale, acorduri, convenții, documente cu caracter juridic, note de informare, decizii/hotărâri/note interne (decizii de angajare, decizii de personal, de stabilire a raspunderilor disciplinare ale personalului din cadrul societății), proiecte de contracte propuse spre încheiere de eventualii parteneri contractuali, informări privind domeniul propriu de activitate etc.;
- Elaborează punctele de vedere juridice solicitate, potrivit prevederilor legale, în vederea întocmirii documentațiilor din cadrul societății;
- Asistă și asigură asistență juridică organelor de conducere ale societății la negocierea clauzelor contractuale;
- Redactează hotărâri și acte constitutive și realizează formalitățile legale pentru înregistrarea documentelor la Oficiul Registrului Comerțului;
- Avizează legalitatea măsurilor care urmează a fi luate în desfăşurarea activităţilor, precum şi a oricăror acte care pot angaja răspunderea patrimonială a instituţiei;
- Urmăreste respectarea legalităţii în toate aspectele legate de activitatea firmei;
- Monitorizează în permanență legislația cu impact asupra activității societății și informează șefii de departamente și conducerea societății în acest sens;
- Furnizează consultanță de specialitate tuturor departamentelor companiei la solicitarea acestora;
- Verifică, avizează sau după caz, redactează orice tip de contract/ acord/ convenție/ hotărâre/ procura sau document înaintat în acest sens departamentului juridic;
- Reprezintă societatea în relațiile cu autoritățile sau în cazul unor controale întocmind și semnând toate documentele necesare în acest sens cu respectarea politicilor aplicabile la nivelul societății și a legislației;
- Asigură promovarea acţiunilor judecătoreşti în faţa instanţelor;
- Reprezintă societatea în procese în instanţele judecătoreşti;
- Analizează, evaluează şi prezintă propuneri asupra conţinutului rapoartelor, proiectelor de instrucţiuni, dispoziţiilor şi ordinelor care se înaintează spre aprobare structurilor superioare şi care tratează în conţinutul lor probleme din domeniul de responsabilitate al postului.
Beneficii:
- Un mediu de lucru dinamic, o echipă super inteligentă și un rol care cu siguranță nu va deveni niciodată o rutină;
- Tichete de masă;
- Reducere angajat conform politicii interne;
- Asigurare medicală privată;
- Pensie privată;
- Discount Samsung 7%, Lensa 15% si ESX – retea de săli de fitness din România;
- Acces gratuit la Biblioteca internă;
- Cursuri și training-uri;
- De asemenea, veți avea oportunități excelente de dezvoltare a carierei în cadrul companiei.
🫱🏻🫲🏻 Hai sa ne cunoastem!
Ne poti contacta la numarul:
📞0772 025 618/ 0770 974 514
Sau ne poti trimite CV-ul tau actualizat la adresa de e-mail:
📩recrutare@moneygold.ro