Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Gestionar depozit - MoneyGold
Apply

Gestionar depozit

Published 21.02.2025 | Expires 08.04.2025
Apply

Job description

Descrierea companiei

Conceptul MoneyGold se bazează pe oferirea de servicii la standarde inalte, sigure, transparente și de încredere. În cele peste 120 de locații, MoneyGold vă oferă rapid și sigur, servicii financiare nebancare, vânzare bijuterii aur si obiecte electro.

Amanet aur & electro

Împrumuturile prin amanetare MoneyGold se efectuează simplu și rapid, cu un comision mic, indiferent de suma împrumutată.

Exchange

MoneyGold vă oferă curs foarte bun pentru serviciile de schimb valutar.

Transfer de bani

Pentru cei care doresc să trimită sau să primească bani rapid și fără costuri ascunse, MoneyGold le pune la dispoziție serviciul de transfer de bani. Transferul de bani este realizat prin intermediul Money Gram.

Vânzare bijuterii si electro

Money Gold pune la dispoziția clienților serviciul de vânzare bijuterii din aur si obiecte electro la prețuri accesibile.

În prezent, echipa Money Gold este formata din peste 400 de profesioniști, care activeaza în domenii precum: Vânzări, Achiziții, HR, IT, Marketing, Financiar - Contabilitate, Logistica.

Te așteptăm să ne cunoaștem pentru postul de Gestionar Depozit, dacă ești o persoană care îndeplinește următoarele condiții;

1. Studii medii minim;
  2. Experienta intr-un post similar;
  3. Atentie la detalii, bune abilitati organizatorice;
  4. Cunostinte de utilizare PC pachet Microsoft Office.

Descrierea jobului

1. Comunica activ cu personalul departamentului constructii - dezvoltare
  2. Analizeaza, comanda, obtine cele mai bune preturi pentru materialele necesare departamentului constructii - dezvoltare;
  3. Gestioneaza si comunica stocurile catre coordonatorii departamentului constructii – dezvoltare;
  4. Are grija ca marfurile sa iasa si sa intre in depozit doar cu documente;
  5. Efectueaza receptia fizica a marfii la intrarea in depozit;
  6. Organizeaza depozitarea pe rafturi si locatia produselor;
  7. Stabileste locatia produselor;
  8. Efectueaza transferurile de marfa catre punctele de lucru ale companiei;
  9. Verifica documentele fiscale ce insotesc marfa;
  10. Este responsabil de atingerea obiectivelor depozitului.

Beneficii

1. Un mediu de lucru dinamic, o echipă super inteligentă și un rol care cu siguranță nu va deveni niciodată o rutină;
  2. Pachet de beneficii competitiv, în funcție de calificări și nivel de carieră;
  3. Tichete de masă;
  4. Reducere angajat conform politicii interne;
  5. Asigurare medicală privată;
  6. Pensie privată;
  7. Discount Samsung 7%, Lensa 15% si ESX – retea de săli de fitness din România;
  8. Acces gratuit la Biblioteca internă;
  9. Cursuri și training-uri;
  10. De asemenea, veți avea oportunități excelente de dezvoltare a carierei în cadrul companiei.

Locatie:Pitesti

Ne poți contacta la numărul:

📞0772 025 618/ 0770 974 514

Sau ne poți trimite CV-ul actualizat la adresa de e-mail:

📩recrutare@moneygold.ro

YOU are the author of our story. MoneyGold - a golden experience.

MoneyGold

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Entry level (< 2 years)
Type of job Full-time
Cities Pitesti