BAT evoluează accelerat la nivel global cu un portofoliu extins de produse. Cu concepte precum VELO, VUSE și GLO ne asumăm misiunea de a reduce impactul industriei noastre asupra sănătății
Pentru a ne atinge misiunea, căutăm colegi care sunt pregătiți să fie parte din schimbare. Alătură-te nouă în această călătorie!
British American Tobacco Romania angajează Horeca Area Manager in Iasi.
Suntem in cautarea unui coleg ambitios si pasionat de domeniul HoReCa pentru rolul de Horeca Area Manager – Est. Noul coleg va dispune de autonomie si responsabilitate deplina in vederea adaptarii, implementarii, monitorizarii si imbunatatirii strategiei de HoReCa orientata deplin catre consumator in orasele: Iasi & Constanta (orase Tier 1) si Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Ploiesti, Buzau, Braila si Galati (orase Tier 2).
Rolul sau va fi sa planifice, implementeze si monitorizeze modelul de investitii asigurand astfel impartirea optima a bugetului alocat – contracte vs. comunicare vs. activare.
Sa dezvolte si sa mentina relatii de lucru excelente cu reprezentantii localurilor HoReCa;
Raporteaza catre: National HoReCa Manager
Scop Geografic: Zona de Est
Principalele tale responsabilțăti vor include:
- Sa fie la curent cu noile tendinte internationale/nationale din canalul HoReCa si sa anticipeze tendintele la nivel regional.
- Responsabil de adaptare si implementarea strategiei in regiunea sa cat si de monitorizarea procesului in vederea eficientizarii timpului si bugetelor allocate.
- Responsabil de managementul echipei si de livrarea principalilor indicatori de perfomanta, specifici canalului Horeca
- Supervizeaza disponibilitatea portofoliului optim in functie de specificul localurilor.
- Asigura negocierea si supervizeaza implementarea materialelor BAT in punctele de focus din local.
- Asigura stabilirea si adaptarea planului national la nivel local/regional.
- Utilizeaza in mod continuu platformele BAT si ale clientilor in vederea imbunatatirii performantelor BAT.
- Administreaza si monitorizeaza in mod corect resursele financiare si bugetele alocate ariei de care e responsabil,
Ce căutăm?
- Studii superioare
- Minim 3 ani experienta in marketing si/sau canalul HoReCa si minim 2 ani experienta in coordonarea unei echipe.
- Abilități de comunicare, tehnici de negociere și orientare către client.
- Experienta in utilizarea pachetului Microsoft Office
- Limba Engleza – nivel conversational.
- Permis de conducere categoria B.
Ce îți oferim?
- Bonus anual de performanță competitiv (în funcție de eligibilitate)
- Gama noastră de beneficii variază în funcție de țară și include diverse planuri de sănătate, inițiative pentru echilibrul dintre viața profesională și cea privată, sprijin pentru transport și un plan de vacanță flexibil cu stimulente suplimentare
- Parcursul tău profesional alături de noi nu are limite, poți sa te dezvolți în funcție de aspirațiile tale. Alături de noi la BAT vei deveni parte dintr-un mediu care susține dezvoltarea profesională în interiorul companiei, unde progresul carierei tale nu este doar o declarație - este o realitate pe care suntem dornici să o construim împreună. Profita de oportunitate și planifica-ți dezvoltarea; Următorul capitol începe aici.
- Vei avea acces la platforme de învățare online și programe personalizate de creștere pentru a- ți dezvolta abilitățile de lider
- Prioritizăm inovarea continuă într-un mediu aflat în permanentă transformare, pentru a ne pregăti pentru schimbările continue
DE CE SĂ TE ALĂTURI BAT?
Suntem una dintre puținele companii certificate ca Global Top Employer de către Top Employers Institute – pentru oferirea unor condiții excelente angajaților.
Colaborarea, incluziunea și parteneriatul stau la baza a tot ceea ce facem aici la BAT. Ne dorim ca fiecarei persoană să prospere, indiferent de gen, orientare, statut matrimonial sau de parteneriat civil, schimbare de gen, rasă, religie sau credință, culoare, naționalitate, origine etnică sau naționalitate, dizabilitate, vârstă, abilități, experiență, educație, mediu socio-economic și profesional, statut de veteran, perspective și stiluri de gândire. Știm că încurajarea talentelor din toate mediile este ceea ce ne face mai puternici și mai bine pregătiți pentru a ne îndeplini misiunea.
Vedem pauzele de carieră ca oportunități, nu ca obstacole. Prin programul Global Returners, sprijinim profesioniștii care doresc să-și reia cariera după o absență prelungită din câmpul muncii (de exemplu, timpul dedicat îngrijirii familiei, concediu parental, serviciu militar, an sabatic și / sau începerea unei afaceri proprii).
Vino alături de noi și descoperă ce este posibil pentru tine la BAT. Află mai multe despre cultura noastră organizațională, premiile și certificările obținute ca angajator aici.
Dacă aveți nevoie de ajustări sau adaptări pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate în timpul procesului de recrutare, sunteți încurajați să ne anunțați. Ne angajăm pe deplin să vă sprijinim făcând aranjamentele adecvate pentru a vă demonstra întregul potențial.