Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Inginer sudor - IMSAT
Apply externally

Inginer sudor

Published 15.04.2025 | Expires 07.06.2025

Job description

IMSAT este in cautarea unui Inginer Sudor pentru sediul din Bucuresti pasionat de domeniul sudurii, cu experienta si dorinta de a contribui la procesul de imbunatatire continua a calitatii. Daca ai expertiza in lucrul cu metalele si vrei sa faci parte dintr-o echipa dinamica, aceasta oportunitate este pentru tine!

Care sunt responsabilitatile postului?

🔹 Imbunatatirea continua a proceselor de sudare, conform normelor tehnice stabilite;
🔹 Asigurarea respectarii cerintelor tehnice ale clientului atat in documentatie, cat si in executie;
🔹 Crearea documentatiei de sudura pentru proiecte;
🔹 Calcularea consumului materialelor de sudura pe proiecte;
🔹 Aplicarea standardelor EN 9606-1 si EN 15614-1 pentru procesul de sudare;
🔹 Coordonarea procesului de sudare conform EN ISO 14731 si EN ISO 3834-2 pe santierele de proiect;
🔹 Supravegherea activitatilor de sudura in santier, acolo unde este necesar;
🔹 Propunerea de masuri pentru reducerea costurilor si optimizarea proceselor;
🔹 Suport tehnic pentru masurile corective si implementarea acestora;
🔹 Suport in procesul de calificare/autorizare a personalului de sudura si tinerea evidentei acestora la nivel de companie/divizie;
🔹 Elaborarea procedurilor si instructiunilor de lucru pentru activitatea de sudura.

Ce asteptam de la tine?

🔹 Studii superioare tehnice, cu specializare in sudura;
🔹 Certificare IWE/EWE (obligatorie); certificari suplimentare precum VT (optional), IWI/EWI, PT, MT, RTS sunt un avantaj;
🔹 Minim 5 ani experienta in domeniul sudurii;
🔹 Cunostinte avansate de limba engleza;
🔹 Abilitati solide de operare PC;
🔹 Capacitatea de a citi si intelege desene tehnice;
🔹 Disponibilitate pentru deplasari, atat in tara, cat si international.

🔹 Organizat, cu un accent puternic pe calitate si respectarea termenelor;
🔹 Capacitati excelente de comunicare si spirit de echipa;
🔹 Initiativa si abordare proactiva in fata provocarilor tehnice.

Ce iti oferim?

🔹Venit salarial format din salariul fix plus al 13-lea salariu
🔹Tichete de masa in valoare de 40 de lei / zi lucrata
🔹Abonament privat de servicii medicale
🔹Asigurare de risc si accidente
🔹Abonament Bookster
🔹Zile de concediu suplimentare in functie de vechime, pana la maxim 26 zile
🔹Zile libere si sprijin financiar pentru evenimentele importante din viata ta si a familiei tale

De ce sa alegi IMSAT?

🔹Stabilitate si siguranta – Avem peste 60 de ani de experienta in inginerie si constructii industriale si siguranta la locul de munca continua sa fie prima noastra prioritate.
🔹Excelenta si profesionalism – Contribuim la modelarea viitorului prin solutiile inovatoare, integrative si multi-tehnice ale profesionistilor nostri.
🔹Dezvoltare profesionala – Valorizam contributia fiecaruia si investim permanent in dezvoltarea colegilor nostri.
🔹Cultura a performantei – Apreciem expertiza si oferim fiecaruia oportunitatea de a-si atinge potentialul maxim.

Alatura-te echipei noastre si construieste-ti cariera intr-un mediu sigur si profesionist!

Trimite-ne CV-ul pe adresa de email: cristina.urate@imsat.ro

Contacteaza-ne la numarul: 0751302638

IMSAT