Regional Sales Manager - Adecco Romania

Regional Sales Manager

Published 23.10.2024 | Expires 27.12.2024

Job description

Client Description:

Adecco Permanent Recruitment cauta, pentru unul dintre clientii sai, un retailer de renume din domeniul ingrijirii personale, un Regional Sales Manager pe zona Olteniei si Munteniei.

Responsibilities:

- Leadership si coordonare pentru Directorii de Magazine din zona alocata, implicandu-se in dezvoltarea abilitatilor necesare pentru acestia

- Asigura calitatea si profitabilitatea activitatilor sale si ale Directorilor de Magazine

- Asigura implementarea in cele mai bune conditii a strategiei companiei in domeniul sau, prin diverse proiecte si initiative

- Utilizeaza mijloacele si bunurile de investitii care i-au fost puse la dispozitie eficient si cu simt de raspundere

- Este o persoana analitica, avand capacitatea de a recunoaste cauzele diverselor tipuri de situatii si de a cauta modalitati noi de solutionare

- Compara si verifica alternative, utilizandu-si gandirea critica

- Aplica toate elementele din cultura organizationala in domeniul sau de responsabilitate si stabileste un exemplu personal

Candidate Profile:

-Limba germana, nivel minim B1 (obligatoriu);

- Permis de conducere cat.B (obligatoriu);

- Cunostinte medii in utilizarea pachetului Office365 (obligatoriu)

- Disponibilitatea de a calatori pentru activitati internationale (obligatoriu);

- Experienta in retail;

- Experienta in leadership;

- Orientare catre gasirea si implementarea de solutii;

- Abilitati de organizare si planificare.

Adecco Romania

Adecco Romania