Relationship Manager Individuals - Bucuresti - UniCredit Bank

Published 12.11.2024 | Expires 29.12.2024
Apply

Job description

Candidatul ideal:

• Studii superioare - domeniul economic sau domeniile conexe reprezintă avantaj
  • Experiență de minimum 1 an în vânzări - sectorul ︂️︍︉︉︋︉︈​︂︆︄︄​︁︁︎︌​︈︂︇︍​︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎︂️︍︉︉︋︉︈​︂︆︄︄​︁︁︎︌​︈︂︇︍​︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎bancar reprezintă avantaj
  • Disponibilitate pentru activitate de teren
  • Abilități digitale (cunoașterea pachetului Microsoft Office)
  • Abilități puternice de comunicare, vânzare și negociere
  • Atitudine orientată spre client și servicii de calitate

Este considerat un plus:

• Certificare în distribuția de asigurări conform cerințelor legale în vigoare
  • Abilități de comunicare verbală și scrisă în limba engleză
  • Permis auto categoria B

Descrierea jobului:

In rolul de Relationship Manager Individuals vei face parte din echipa de vânzări si vei administra un portofoliu de clienți ︁︀​︂︃︃​︇︉​︆︄︁︀​︂︃︃​︈︁​︁︉︂Persoane Fizice pentru care:

• Identifici nevoile financiare ale clienților și le oferi consultanță de specilitate promovand toate produsele din portofoliul băncii
  • Prezinți oferte speciale persoanelor fizice, angajaţi ai unor companii IMM/Corporate
  • Prospectezi activ piața și lucrezi la dezvoltarea portofoliului de clienți
  • Asiguri buna desfășurare a activităţii de bancassurance (înțelegerea și promovarea produselor de asigurări)

Ce îți oferim noi:

• Programe de invățare pe tot parcursul experienței cu noi
  • Al 13-lea salariu
  • Tichete de masa în valoare de 40 lei
  • Abonament medical
  • Bonus de Sărbătorile Pascale și de Crăciun - 300 lei
  • Zi liberă pentru ziua ta de naștere
  • Prețuri speciale la activități sportive
  • Reduceri speciale la peste 100 de parteneri

Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private. Te invităm să parcurgi întregul document privind prelucrarea datelor cu caracter personal înainte de a aplica, accesând următorul link: www.unicredit.ro/notificari/GDPR.pdf.

UniCredit Bank

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Medium level (2-5 years)
Type of job Full-time
Cities Bucuresti