Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Team Leader Depozit E-Shop - Deichmann
Apply

Team Leader Depozit E-Shop

Published 01.04.2025 | Expires 16.05.2025
Apply

Job description

Deichmann Logistics România își înființează în zona Buftea propriul centru logistic! ︋︇︃︀︎︋︍︌​︂︆︄︅​︁︁︎︌​︈︂︇︍​︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎
Suntem în procesul de a ne forma o echipă dedicată, care să contribuie la dezvoltarea lui încă de la început.
Este o oportunitate valoroasă pentru profesioniștii din domeniul logisticii care își doresc să fie implicați într-un proiect nou, cu impact direct și vizibilitate în cadrul organizației. Poți avea un rol activ în structurarea și optimizarea proceselor, alături de o echipă dinamică, orientată spre performanță și colaborare.

Dacă ai experiență relevantă, te regăsești în responsabilitățile rolului și vrei să contribui la un proiect logistic aflat într-o etapă de dezvoltare importantă, te încurajăm să aplici. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Profil:
  • Studii superioare absolvite cu diploma de licență în logistică, managementul lanțului de aprovizionare sau management
  • Minim 5 ani de experiență în domeniul Logistic sau al lanțului de aprovizionare
  • Minim 2 ani de experiență într-o funcție similară
  • Cunoștințe foarte bune de limba engleză, atât scris, cât și verbal
  • Cunoștințe de limbă germană constituie un avantaj
  • Operare PC: Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Capacitate de analiză, atenție la detalii și gândire logică
  • Abilități excelente de comunicare și relaționare
  • Atitudine pozitivă, inițiativă și dorință de învățare continuă
  • Flexibilitate și adaptabilitate la sarcini variate și situații neprevăzute
  • Capacitatea de a lucra eficient, individual sau în echipă, inclusiv în condiții de solicitare intelectuală și ritm susținut
  • Abilități foarte bune de organizare, prioritizare și gestionare a timpului
Constituie un avantaj:
  • Experiență în operarea unui sistem de bandă transportoare/sortare/ conveior
  • Permis de operare a unui stivuitor

Responsabilități:
  • Coordonează activitatea operațională și administrativă a unității, urmărind eficiența, rentabilitatea și respectarea standardelor interne
  • Gestionează întregul flux logistic – de la import, depozitare, până la livrări interne și internaționale
  • Planifică, organizează și supraveghează operațiunile zilnice de recepție, depozitare, picking și expediere a mărfurilor
  • Verifică integritatea sigiliilor containerelor/camioanelor, desemnează zonele de descărcare și gestionează articolele neconforme (ex: deteriorate, defecte)
  • Coordonează activitățile de picking (emiterea valurilor, distribuirea listelor, pornirea Pickwave-urilor) și se asigură de buna organizare a pregătirii comenzilor pentru expediere
  • Preia și soluționează solicitările departamentului de e-commerce (anulări, verificări comenzi, articole defecte sau neconforme)
  • Verifică periodic corectitudinea informațiilor din sistemele interne (WBM, WWS) și cele afișate pe website vs. produs
  • Menține o comunicare eficientă cu departamentele interne (logistică, vânzări, aprovizionare) și asigură colaborarea funcțională între echipe
  • Colaborează activ cu furnizorii de servicii logistice, transportatori, comisionari vamali și partenerii din cadrul grupului
  • Se asigură de transmiterea corectă a informațiilor logistice și colaborează cu echipa IT din Germania pentru gestionarea eventualelor disfuncționalități tehnice
  • Monitorizează indicatorii de performanță (KPI) privind activitatea logistică și propune măsuri de optimizare a proceselor și a calității serviciilor

Oferim:
  • Pachet salarial atractiv
  • Oportunități de dezvoltare în cadrul companiei la nivel internațional
  • O cultură de companie dinamică și colaborativă
  • Un loc în care puteți face diferența

Dacă îți dorești o nouă provocare într-o companie stabilă și de renume, aplică acum!

DEICHMANN SE, cu sediul în Essen, Germania, a fost înființată în 1913 și este încă o companie deținută în totalitate de familia fondatoare. Este liderul pieței europene de retail de încălțăminte și activează în 31 de țări din întreaga lume. Compania are peste 49.000 de angajați și operează aproximativ 4.700 de magazine staționare, precum și 41 de magazine online. În Romania am deschis prima filială în anul 2007 și am ajuns între timp la o rețea de peste 110 magazine și aproximativ 850 de angajați.

Deichmann a fost recunoscut drept unul dintre cei mai apreciați angajatori, ocupând locul 3 în Top-ul General realizat de Undelucram în 2024:

Deichmann

Work-life balance

Management

Procedures and values

Job criteria

Employee Senior level (> 5 years)
Type of job Full-time
Cities Buftea, Chitila, Bucuresti, Ploiesti, Otopeni, Mogosoaia