Auchan România, își reafirmă angajamentul pentru incluziunea profesională a persoanelor cu dizabilități și anunță disponibilitatea a 100 de noi locuri de muncă pentru acestea, în întreaga rețea.
„Ne dorim să oferim un mediu de lucru incluziv, în care fiecare persoană să se simtă valorizată și să aibă oportunități reale de acces la un loc de muncă și la dezvoltare profesională. La Auchan, diversitatea și echitatea sunt valori esențiale, iar fiecare coleg contribuie la succesul nostru comun. Noile locuri de muncă dedicate persoanelor cu dizabilități sunt parte din angajamentul nostru de a sprijini integrarea acestora pe piața muncii și de a le asigura un loc de muncă stabil, sigur și adaptat nevoilor lor, iar în acest sens ne bucurăm să avem și sprijinul partenerilor noștri de la Consiliul Național al Dizabilității din România,” a declarat Adina Nanu, Director Resurse Umane și Transformare Auchan România.
În prezent, avem peste 140 de colegi cu dizabilități în aproape 40 de locații din țară. Ei aduc o contribuție valoroasă în diverse roluri precum operator de vânzări polivalent, consilier clienți la casele de marcat, în magazine, precum și achizitor, specialist aprovizionare, manager dinamică comercială, specialist suport tehnic, IT Business Analyst, etc. în sediul central.
Acum, extindem acest angajament și mai mult, oferind 100 de noi locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități în toate magazinele Auchan și ATAC, inclusiv în noile noastre locații: Auchan Sky Garden și ATAC Chitila.
Ce posturi sunt disponibile?
- Operator vânzări polivalent
- Consilier clienți la casele de marcat
- Achizitor
- Specialist aprovizionare
- Manager dinamică comercială
- Specialist suport tehnic
- IT Business Analyst
- ...și multe altele!
De ce să alegi Auchan?
Pentru că suntem un Angajator de Top în România pentru al treilea an consecutiv, punem accent pe dezvoltarea ta profesională și îți oferim:
- Un mediu de lucru motivant și incluziv
- Un pachet salarial atractiv, cu bonusuri și sporuri
- Tichete de masă, prime de vacanță, Paște și Crăciun
- Asigurare de sănătate, stomatologică și de viață
- Zile de concediu suplimentare și zile libere pentru evenimente speciale
- Discount de 5% la cumpărăturile din Auchan
- Oportunități de avansare și dezvoltare a carierei
Cum pot aplica persoanele interesate?
Persoanele cu dizabilități interesate de aceste oportunități de angajare sunt încurajate să aplice online completând formularul dedicat: (https://cariere.auchan.ro/startalents/incluziune-persoane-cu-dizabilitati) sau să trimită CV-ul la adresa de e-mail: recrutare@auchan.ro . De asemenea, candidații se pot prezenta în magazinele Auchan din întreaga țară pentru a primi mai multe informații și suport în procesul de recrutare.
Cunoști pe cineva care ar fi interesat? Spune-i despre oportunitățile de la Auchan!
Prin această inițiativă, Auchan România își reafirmă poziția ca angajator responsabil, care promovează egalitatea de șanse și susține accesul tuturor la un loc de muncă stabil și sigur. În acest sens, în echipa Auchan, sunt integrate persoane cu diverse tipuri de dizabilități.