Am lansat al doilea capitol al programului Act for Food, prin care susținem accesul clienților la cele mai bune produse alimentare la prețuri corecte.
Punem accent pe produsele care susțin un stil de viață sănătos, din ce în ce mai căutate de români, conform studiilor de piață – produsele Made in RO, cu ingrediente echilibrate și curate. Astfel, continuăm extinderea rețelei de producători locali din România pentru a oferi clienților produse românești, proaspete și gustoase la cele mai bune prețuri.
„Act for Food este misiunea noastră prin care ne asigurăm că toți clienții au acces la cele mai bune produse alimentare la prețuri corecte. A venit momentul să reafirmăm acest angajament punând în valoare și crescând totodată eforturile concrete pe care le facem zi de zi. 91% din totalul celor peste 4000 de furnizori Carrefour sunt români, iar 98% dintre producătorii de produse proaspete sunt iarăși din România – este una dintre expresiile cele mai clare ale viziunii noastre bazate pe o puternică amprentă locală. În plus, prin mărcile proprii Carrefour, precum Filiera Calității Carrefour, Drag de România, Carrefour Bio, Carrefour Classic ne propunem să le oferim clienților calitate, gust și autenticitate locală, cu cel mai bun raport preț calitate”, a declarat Gilles Ballot, CEO Carrefour România.
Noi, membrii din Lumea Carrefour, suntem pregătiți să ne implicăm activ în misiunea programului! 💚
Ne-am reunit pentru a descoperi noutățile celui de-al doilea capitol Act for Food și cum poate contribui fiecare dintre noi la îndeplinirea acestor obiective. Fie că vorbim despre susținerea produselor locale, reducerea risipei alimentare sau promovarea unei alimentații sănătoase, suntem gata să facem pași concreți în această direcție. 🍏🌱
Cu toții împărtășim același angajament: să punem la dispoziția clienților noștri produse gustoase la prețuri accesibile, iar împreună să contribuim la promovarea unei alimentații sănătoase, pentru binele nostru, al celor dragi nouă și al planetei. 🌍
👏 Le mulțumim tuturor colegilor care au luat parte și invitaților noștri speciali!