๐๐ฐ๐ข๐ง๐ง๐๐ญ este un ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐๐ฆ ๐ฌ๐จ๐๐ข๐จ-๐๐๐ฎ๐๐๐ญ๐ข๐จ๐ง๐๐ฅ realizat de SSFB - Societatea Studenศilor รฎn Farmacie Bucureศti cu sprijinul ๐ช๐จ๐ป๐ฌ๐ต๐จ, sub egida Asociaศiei Studenศilor Farmaciศti din Europa (EPSA), care reprezinta peste 100 000 de studenti pe tot continentul. Scopul programului este sฤ promoveze diversitatea culturalฤ, รฎnvฤศฤmรขntul farmaceutic ศi profesia de Farmacist ศi presupune presupune un schimb intercultural al studenศilor din douฤ ศฤri membre EPSA, Romรขnia ศi Croaศia.
รn perioada 23 - 27 martie, 10 dintre ๐๐๐๐
๐๐๐๐๐ ๐ญ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐
๐ ๐ญ๐๐๐๐๐๐๐ ๐ฉ๐๐๐๐๐๐๐๐ se aflฤ รฎn Croaศia, unde se bucurฤ atรขt workshopuri educative oferite de asociaศia gazdฤ, cรขt ศi de timpul liber รฎn care exploreazฤ tainele centrului cultural ศi economic al Coastei Dalmaศiei.
Echipa noastrฤ se bucura sฤ sprijine cei 10 studenศi romรขni selectaศi pentru participarea la acest program prin acordarea unei burse care sฤ le permitฤ deplasarea รฎn Croaศia ศi sฤ le deschidฤ noi orizonturi ศi oportunitฤศi de dezvoltare socio-culturalฤ.
Succes tuturor!
๐๐ข๐ณ๐ช๐ฆ๐ณ๐ข ๐ต๐ข. ๐๐ฆ๐ค๐ช๐ป๐ช๐ข ๐ต๐ข.
๐๐ญ๐ฆ๐จ๐ฆ ๐ฆ๐ค๐ฉ๐ช๐ฑ๐ข ๐๐ข๐ต๐ฆ๐ฏ๐ข.
Catena
Site: www.catena.ro
Catena sprijina ๐๐ฐ๐ข๐ง๐ง๐๐ญ, un program socio-educational pentru studentii la farmacie
25.03.2024