Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Top Healthcare & Farma in 2023 Top Healthcare & Farma in 2023 Catena Catena
Catena

Catena

256 reviews

Farma Napocensis Cluj

04.04.2025

Farmaciști și asistenți de farmacie din Cluj, ne-am bucurat să fim alături de voi la Farma Napocensis 2025! 🏥💙
Am participat la Farma Napocensis Cluj, conferința anuală dedicată profesioniștilor din domeniul farmaceutic, organizată de UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și Societatea de Științe Farmaceutice din Cluj.
📚 Evenimentul, prezidat de Prof. Dr. Ovidiu Oniga, a fost o oportunitate excelentă de a învăța, de a schimba idei și de a ne reconecta cu specialiștii din domeniu. Cu 24 de credite EFC și participare gratuită, Farma Napocensis a reafirmat importanța educației continue în farmacie.
💬 A fost o experiență valoroasă, iar discuțiile cu farmaciștii și asistenții de farmacie ne-au inspirat și mai mult să fim un partener de încredere pentru comunitatea farmaceutică.
📢 Mulțumim organizatorilor și tuturor participanților! Ne vedem la următoarea ediție!
hashtag#FarmaNapocensis2025 hashtag#Farmaciști hashtag#EducațieContinuă hashtag#Farmacie hashtag#ProfesioniștiÎnSănătate hashtag#Catena hashtag#ceamaiinimoasaechipa