În luna octombrie am inaugurat noul nostru sediu administrativ situat în Parcul Industrial CEMACON Recea! Scopul nostru a fost să creăm un mediu de lucru inovator, care să stimuleze creativitatea, să contribuie la bunăstarea angajaților și să sprijine dezvoltarea personală și profesională.
Noua clădire, cu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, îndeplinește cele mai riguroase standarde de eficiență energetică și sustenabilitate. Dotată cu un sistem de iluminare inteligent și soluții moderne de ventilație, aceasta este concepută pentru a minimiza amprenta de carbon. Angajații noștri se pot bucura de birouri spațioase și luminoase, o zonă de primire confortabilă și cinci săli de conferințe echipate cu tehnologie de vârf.
Daniel Șologon a subliniat că „ne considerăm artizani ai lutului, iar acest sediu, proiectat de firma de arhitectură Format4, îmbină designul contemporan-industrial cu elemente naturale din argilă, evidențiind produsele noastre.” Clădirea este unică în România, permițând vizibilitatea blocurilor ceramice atât la interior, cât și la exterior, ceea ce reflectă legătura noastră profundă cu materia primă.
CEMACON își reafirmă angajamentul de a investi în parteneriate sustenabile și de a contribui la dezvoltarea comunităților locale, promovând un mediu de afaceri românesc puternic. „Prin această realizare arhitecturală inedită, transmitem un mesaj clar: îmbunătățirea calității vieții în fiecare microcomunitate din Sălaj este posibilă,” a concluzionat Șologon.
De asemenea, CEMACON nu se limitează doar la producție, ci se implică activ în comunitate. Anul trecut, am construit o stație de autobuz modernă și am amenajat un sens giratoriu în Zalău. Acest nou sediu nu este doar un simbol al progresului nostru, ci și o promisiune pentru un viitor mai bun, atât pentru angajații noștri, cât și pentru comunitatea în care activăm.
Vino alături de noi în această călătorie și descoperă ce mediu de lucru ți se potrivește, în fabriciile sau sediile de birouri ale CEMACON!