La un an de la preluarea Euro Cărămida SA, ne-am bucurat să organizăm un eveniment special la fabrica de blocuri ceramice din Biharia, unde reprezentanți ai autorităților, clienți și parteneri au avut ocazia să descopere progresele realizate și să viziteze facilitățile modernizate.
Prin această investiție, CEMACON și-a asumat angajamentul de a revitaliza o companie necompetitivă și de a stabili un nou standard de excelență în industria românească. Daniel Șologon, CEO CEMACON, a prezentat istoria companiei, planurile de viitor și a subliniat importanța consolidării unui ecosistem puternic în jurul CEMACON. De asemenea, a anunțat că CEMACON se pregătește să lanseze pe piața externă produse inovatoare prietenoase cu mediul, realizate din argilă românească 100% naturală.
Echipa noastră din Biharia este motivată de realizările primului an alături de CEMACON. Modernizările implementate au inclus soluții inovatoare pentru eficiență energetică, îmbunătățiri semnificative ale calității produselor și condiții de lucru superioare pentru angajați. Integrarea în cultura CEMACON a fost o provocare, dar echipa noastră a demonstrat determinare și profesionalism. Am implementat un nou model de management și proceduri menite să crească productivitatea și profesionalismul.
Dacă ești pasionat de excelență și dorești să faci parte dintr-o echipă dedicată performanței, te invităm să aplici pentru oportunitățile de carieră disponibile la CEMACON. Această aniversare nu este doar un moment de reflecție, ci și un prilej de a privi cu încredere spre viitor. CEMACON se angajează să continue să investească în inovație și să contribuie la dezvoltarea durabilă a industriei de construcții din România.
Alătură-te echipei noastre și construiește-ți cariera alături de noi!