Discover the TOP 100 BEST EMPLOYERS to work for in 2025!

The best employers are looking for the best candidates.

Top Quick Serving Restaurants in 2024 Top Quick Serving Restaurants in 2024 Starbucks Romania Starbucks Romania
Starbucks Romania

Starbucks Romania

408 reviews

Transparent Employer

Poveștile partenerilor: 3 - Emil

30.05.2022

Emil

Eu sunt Emil, sunt Partener la Starbucks Lotus Oradea și sunt foarte bucuros că am intrat în lumea Starbucks acum mai bine de 2 ani. Dorința mea era să lucrez într-un mediu frumos cu o echipă cât mai apropiată de vârsta mea și aici am gasit locul perfect. Sunt o persoană cu un vibe tocmai bun pentru Starbucks. Sunt sociabil, îmi place să cunosc mereu persoane noi, să învăț și să lucrez în echipă. Aici la Starbucks m-am descoperit pe mine și mi-am descoperit o pasiune care nu mă va mai părăsi niciodata – să prepar cafea și să o degust.

Îmi mai place să ascult muzică în timp ce desenez (mă pregatesc pentru facultatea de Design Interior), să gătesc și să petrec timp alături de prietenii mei care m-ar descrie ca o persoană de încredere pe care te poți baza oricând.  Din prima zi mi-a placut jobul de Barista, reusind să mă integrez foarte rapid și, evoluand pe zi ce trece tot mai mult am ajuns până în punctul în care particip la frumoasa competitie de Barista Championship.

M-am dezvoltat pe toate planurile, cel mai important fiind faptul ca am legat relatii de prietenie cu partenerii, dar și cu clienții fideli care se bucură în fiecare zi de cafeaua pe care le-o prepar. Sper să rămân cât mai mult în Starbucks ajungând cât mai departe, în special în această competiție unde abia aștept să întalnesc parteneri din toată țara.