Suntem o companie în continuă dezvoltare, locul în care îți poți construi o carieră de succes într-un mediu care încurajează performanța, învățarea continuă și colaborarea. Integritatea, profesionalismul și transparența definesc modul nostru de lucru, iar succesul nostru este rezultatul unui efort comun.
Mediu colaborativ și dinamic: Te vei dezvolta profesional într-un spațiu de lucru care încurajează schimbul de idei, sprijinul reciproc și succesul comun. Credem în deschiderea față de noi perspective și în puterea echipelor unite pentru a genera rezultate remarcabile.
Dezvoltare continuă: Ne dorim să creștem împreună cu tine. De aceea, investim constant în resurse și programe de formare, oferindu-ți oportunități pentru a-ți atinge potențialul maxim. Credem că evoluția începe într-un mediu care îți recunoaște eforturile, îți susține ambițiile și te inspiră să fii cea mai bună versiune a ta.
Impact real: La Dr. Max România, ești parte dintr-o misiune importantă – aceea de a oferi grijă de cea mai înaltă calitate. Prin soluțiile oferite pacienților și partenerilor, poți contribui la crearea unei experiențe în care aceștia se simt înțeleși și apreciați, colaborând alături de colegi motivați să facă diferența. Indiferent de rolul tău, contribuția ta contează și este apreciată.
Diversitate în oportunități: Echipa noastră este formată din profesioniști din toate ariile de activitate: de la Farmaciști, Asistenți de Farmacie, până la colegi din departamente precum: Comercial, Operațional Retail, Vânzări, Logistică, Financiar, Marketing & Customer Experience, Resurse Umane, Juridic, IT, care se dezvoltă constant pentru ca împreună să putem oferi îngrijire de cea mai înaltă calitate.
Promovăm o cultură a performanței într-un mediu dinamic, unde grija față de oameni – colegi, pacienți și clienți – se află în centrul tuturor acțiunilor noastre. De aceea, căutam membri ai echipei care sunt deschiși la schimbare, care au o viziune orientată spre rezultate și sunt pregătiți să abordeze provocările cu o atitudine pozitivă, pasiune pentru învățare și dorință de dezvoltare continuă.
Cultură a grijii și performanței: La Dr. Max România, succesul începe cu grija față de oameni – fie că sunt pacienți, clienți sau colegi. Mediul nostru de lucru este construit în jurul colaborării, respectului și susținerii reciproce, pentru ca fiecare angajat să își poată îndeplini obiectivele și să se bucure de satisfacția muncii bine făcute.
Dacă îți dorești și tu să transformi grija pentru sănătate într-o carieră, intră pe www.drmaxromania.com/oportunitati-de-cariera/ și alege ce job ți se potrivește!