Stockday Stockday
Stockday

Stockday

4.50

2 reviews

Stockday Overview

Platforma e-commerce B2B Stockday se adresează clienților din HoReCa și din retailul tradițional și, în prezent, asigură distribuția tuturor produselor din portofoliile HEINEKEN România și Coca-Cola HBC România in Bucuresti si alte 14 județe.

Dezvoltată în 2017 de către HEINEKEN România, platforma Stockday reprezintă un nou tip de strategie de rută către piață, online, care răspunde tendinței ascendente de digitalizare. Prin intermediul platformei, clienții au access direct la produsele din portofolile celor 2 producători, cât și la campaniile și promoțiile acestora. Platforma este un instrument disponibil 24/7, care are drept beneficiu principal eficientizarea proceselor end-to-end derulate de client: efectuarea comenzilor, vizualizarea stocurilor disponibile, implementarea campaniilor și a promoțiilor, efectuarea de plăți, vizualizarea statusului comenzilor.

Why work with us?

La Stockday RESPECTUL este cheia relatiilor noastre. Incredere, apreciere si ajutor sunt baza fundamentala a culturii noastre organizationale. Ne ghidam dupa principiul "Eu sunt ok, tu esti ok, discutam deschis despre comportament, promovand o comunicare transparenta si intelegere reciproca. Apreciem contributiile fiecaruia si sustinem un mediu in care respectul este evidentiat in fiecare interactiune.

La Stockday ne asumam calitatea, promovam inovatia si ne concentram asupra experientei clientului. Suntem angajati in a livra servicii la timp si in totalitate. La Stockday OWNERSHIP inseamna a lua responsabilitate pentru fiecare detaliu si a ne angaja intr-o calatorie continua de imbunatatire si crestere🚀 Cu pasiunea noastra, ne propunem sa depasim asteptarile clientilor si sa aducem o contributie semnificativa in fiecare interactiune cu acestia.

La Stockday actionam cu STRUCTURA & DISCIPLINA promovand promptitudinea si rapiditatea in tot ceea ce facem, aderand la principiul "Spui ce faci și faci ce spui." Suntem transparenti in actiune, avem o abordare disciplinata in structurarea activitatilor noastre, iar procesele noastre sunt flexibile pentru a se adapta la schimbarile din industrie. Credem ca o structura bine definita si disciplina sunt catalizatorii succesului nostru continuu!

La Stockday suntem dedicati inovatiei si gandirii ingenioase pentru a depasi orice provocare. Ne concentram pe planificarea pe termen lung, cu agilitate si adaptabilitate in fiecare miscare. OUTSMART nu este doar un mod de lucru - este o filozofie care ne ghideazaiîn fiecare actiune!

La Stockday ne straduim sa oferim servicii care nu doar satisfac ci si intrec asteptarile, construind astfel relatii solide si durabile. CUSTOMER OBSSESION pentru noi inseamna o intelegere profunda a nevoilor clientilor si suntem dedicati sa oferim servicii care sa le depaseasca orice asteptare clientilor nostri.

La Stockday suntem o echipa dedicata sa creeze nu doar servicii, ci si experiente care aduc HAPPINESS si satisfactie. Credem cu tarie că fericirea😊este o alegere si suntem hotarati sa o impartasim cu toti cei care interactionam. Atitudinea pozitiva si optimismul sunt esentiale pentru spiritul nostru colectiv.

Company statistics