Teilor Teilor
Teilor

Teilor

4.09

134 reviews

Teilor Overview

Povestea noastră a început în urmă cu peste 25 de ani, atunci când Florin și Geanina Enache au pus bazele unui vis care avea să devină un business de succes. Se întâmpla pe strada Teilor, în Pitești, când a fost deschis primul magazin de bijuterii – primul pas al brandului care ajungea să poarte numele străzii pe care și-a început călătoria. Una care a continuat și a devenit din ce în ce mai efervescentă, marcată de atât de multă ambiție, pasiune și dedicare, astfel încât, astăzi, TEILOR are peste 70 de magazine deschise în România și în alte patru țări europene: Bulgaria, Ungaria, Polonia și Cehia. Iar călătoria de expansiune continuă și în următorii ani, atât în țară, cât și peste granițe, în alte țări de interes strategic.

Bijuteriile sunt în centrul universului TEILOR. Cu sau fără diamante, cu pietre prețioase, realizate într-o diversitate de metale, toate se adună într-un portofoliu divers, care vorbește tuturor consumatorilor – de la cei care abia își încep incursiunea în lumea bijuteriilor, până la cei care caută piese statement, spectaculoase. Oricine ar fi, orice client care trece pragul magazinelor are parte de o experiență premium, dedicată lui. Iar în online, pe platformele de eCommerce din fiecare țară, promisiunea este aceeași.

TEILOR e povestea unei echipe de 500 de oameni, din cinci țări diferite. Curajoși, vizionari, ambițioși, care știu că un vis are nevoie de o fundație solidă. Echipa in-house are în grijă fiecare componentă a activității brandului, prin echipe dedicate: de la marketing, la digital, arhitectură sau sales, achiziții, contabilitate sau resurse umane.

Misiunea noastră? Să arătăm oamenilor că încrederea în sine este o alegere naturală, inspirându-i și motivându-i să devină cea mai bună versiune a lor. Autenticitatea, curajul și curiozitatea ne definesc și, prin fiecare experiență TEILOR, le transmitem mai departe celor care ne împărtășesc pasiunea pentru bijuterii.

 

 

Why work with us?

Oportunități de creștere profesională

Știm cât de importantă este dezvoltarea profesională pentru fiecare dintre noi. Așa cum evoluția noastră ne-a inspirat să fim mai buni și să realizăm lucruri de care suntem mândri, tot așa și fiecare reușită a ta alături de noi va fi un nou motiv de bucurie.

Suntem o companie antreprenorială, în care autenticitatea, curajul, curiozitatea sunt valori după care ne ghidăm întreaga activitate. Și valori pe care le încurajăm constant, oferind libertate și flexibilitate colegilor noștri, în ceea ce privește rolurile și responsabilitățile. Astfel, aceștia pot descoperi și opta pentru noi oportunități de avansare în cadrul companiei.

Cultură organizațională distinctivă

La TEILOR, încurajăm o atmosferă de lucru dinamică și punem accentul pe inovație și creativitate. Nici o zi nu seamănă cu alta, iar acest lucru ne ajută să evoluăm, să privim cu bucurie și încredere provocările, pe care le transformăm împreună în oportunități.

Identitate și mândrie națională

Nu uităm cum a început povestea noastră. Din contră, ne amintim cu drag și cu mândrie de primul magazin TEILOR, dar și de toate cele care au urmat. De fiecare colecție de bijuterii. De fiecare campanie pe care am lucrat-o. De fiecare premiu obținut. Ca parte din echipa noastră, vei contribui la consolidarea reputației și renumelui TEILOR - un brand românesc recunoscut și admirat peste hotare. Vei fi parte din povestea noastră.

 

Flexibilitate în strategie și decizie

Suntem o companie cu capital 100% românesc, ceea ce ne oferă posibilitatea de a adapta mai ușor strategiile și deciziile la nevoile și cerințele pieței locale și internaționale.

 

 

 

Company statistics