Top Line Europa Top Line Europa

Tel: 021.335.2642 / 021.335.2643
Fax: 021.335.2588
Site: www.topline.ro

Top Line Europa Overview

Bun venit la Top Line Europa,unde suntem pasionati de redefinirea standardelor industriei de produse beauty profesionale. Aici, dedicarea, talentul și efortul sunt nu doar apreciate, ci și răsplătite prin oportunități reale de creștere și dezvoltare.

Fondată în 1996, Top Line Europa este cunoscută ca lider în distribuția de produse de beauty profesionale în România și nu numai. Ce a început ca o afacere cu planuri mari a devenit rapid un nume recunoscut pe piața regională, acoperind în prezent patru țări: România, Bulgaria, Ungaria și Moldova. Cu o cifră de afaceri anuală in crestere și o echipă de aproximativ 70 de angajați, Top Line Europa continuă să crească într-un mod echilibrat și sustenabil.

Noi oferim nu doar produse de beauty profesionale, echipamente de ultimă generație și mobilier premium pentru saloane și clinici de infrumusetare, ci și o viziune inovatoare. Suntem conectați la tendințele internaționale, răspunzând mereu nevoilor reale ale profesioniștilor din domeniu.

La Top Line Europa , vei găsi un loc unde poți să te dezvolți profesional și personal. Ești persoana care vede oportunități în loc de obstacole? Ai ambiția de a face mai mult astăzi decât ieri? Îi inspiri pe cei din jur să-și atingă potențialul maxim? Dacă răspunsul este „da,” atunci locul tău este alături de noi.

Why work with us?

Credem în dezvoltarea și motivarea echipei noastre, iar la Top Line Europa performanța este întotdeauna recunoscută și premiată. În fiecare an, recompensăm realizările colegilor noștri printr-un eveniment special, unde decernăm premii pentru fiecare categorie în parte.

La Top Line, succesul vine din implicare. Dacă ești hotărât să dai tot ce ai mai bun, noi suntem alături de tine. Investim în tine pentru a construi împreună o afacere care inspiră.

Suntem o echipă de învingători, iar acest lucru se vede în tot ce facem. Știm că munca grea și rezultatele obținute merită recunoaștere. De aceea, fie că ești felicitat pentru o reușită importantă sau primești un bonus, asigurăm mereu că eforturile tale nu trec neobservate.

Credem în echilibrul dintre atingerea obiectivelor și bucuria de a lucra într-un mediu armonios. Ne asigurăm că, pe lângă rezultate, fiecare zi de muncă la Top Line Europa include și momente care inspiră și motivează.

Vrei să afli cum e să lucrezi la Top Line Europa? Ascultă poveștile colegilor noștri! Le găsești pe Instagram, Facebook și LinkedIn.

Company statistics