Vodafone Romania Vodafone Romania
Vodafone Romania

Vodafone Romania

1723 reviews

Vodafone Romania Overview

Vodafone România este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

La Vodafone, credem că oportunitățile și promisiunile unui viitor digital mai bun ar trebui să fie accesibile tuturor și ne asigurăm că cei mai vulnerabili nu sunt lăsați în urmă în călătoria către acel viitor. Prin intermediul tehnologiei noastre, lucram pentru a elimina diferențele existente și pentru a ajuta oamenii să contribuie în mod egal și pe deplin la societate.

De ce Vodafone?

Ne preocupăm să fim o companie dedicată diversității ca motor al schimbării; Ne dorim o lume mai conectată, mai incluzivă și mai durabilă; Folosim tehnologia pentru a reduce emisiile de carbon; Provocăm și inovăm pentru a conecta oameni, companii și comunități din întreaga lume; Cu noi poți să fii tu însuți, să împărtășești inspirație, să îmbrățișezi noi oportunități, să prosperi și să faci o diferență reală.

Vodafone se angajează să atragă, să dezvolte și să rețină cei mai buni oameni, oferind un loc de munca motivant și incluziv, în care talentul este cu adevarat recunoscut și recompensat. Ne angajăm să promovăm incluziunea pentru toți cu convingerea că diversitatea joacă un rol important în succesul companiei noastre. Îi incurajăm în mod activ pe toți să ia in considerare posibilitatea de a face parte din călătoria noastră.

Alatură-te astăzi companiei Vodafone România. Together we can!

Why work with us?

Suntem o companie de telecomunicații de top în Europa și Africa. Dar ceea ce poate nu știți este că investim continuu în noi tehnologii pentru a îmbunătăți viețile a milioane de clienți, afaceri și oameni din întreaga lume, creând un viitor mai bun pentru toți.

Ca parte a familiei noastre globale, fie că este vorba de Vodafone, Vodacom sau _VOIS, veți simți un sentiment de mândrie și scop contribuind la cultura noastră de inovație. Urmărim egalitatea de șanse și incluziunea pentru toți candidații prin politicile și practicile noastre de angajare. Recunoaștem și celebrăm importanța diversității și incluziunii în spațiul nostru de lucru și nu tolerăm nicio formă de discriminare.

Ce îți oferim dacă te alături echipei noastre?

• pachet salarial competitiv (fix & variabil);
  • voucher pentru telefon & abonament nelimitat (voce și date);
  • abonament medical la o clinică privată de top & alte beneficii medicale;
  • voucher anual pentru decontare ochelari de vedere;
  • bonuri de masă;
  • abonament Bookster;
  • participarea la programe de dezvoltare și proiecte provocatoare din zona de leadership;
  • acces la evenimente interne de Wellbeing & Recognition;
  • extra-zile de concediu (pentru senioritate, evenimente speciale, voluntariat).

Company statistics