Miele Tehnica Brasov Miele Tehnica Brasov
Miele Tehnica Brasov

Miele Tehnica Brasov

80 evaluări

Prezentare Miele Tehnica Brasov

Miele - Brand Premium de peste 125 de ani.

Miele este o companie independentă de familie încă de la înființarea sa în 1899 și este în egală măsură dedicată proprietarilor, angajaților, clienților, furnizorilor, mediului și societății.

Miele înseamnă gândire și planificare pe termen lung, continuitate a valorilor și obiectivelor, relații bune cu clienții și furnizorii, precum și o cultură corporativă și de conducere orientată către angajați.

Miele oferă clienților săi produse care stabilesc standarde de durabilitate, performanță, ușurință în utilizare, eficiență energetică, design și servicii.

Din 2009, Miele Tehnica din Brașov, România, a făcut parte din grupul Miele, cunoscând o creștere durabilă.

Ca parte a diviziei Smart Home Electronics, am dezvoltat următoarele arii în Brașov:

- din 2009 - aria Operațiuni Producție electronică

- din 2015 - aria Centrul de Dezvoltare Tehnologie Software

- din 2021 - aria Servicii IT Globale

- din august 2024 - aria Operations Technology Center Drives

În cadrul ariei Tehnologiei Software, creăm și dezvoltăm soluții digitale inovatoare care inspiră clienții. Colegii noștri pasionați proiectează soluții avansate care îmbunătățesc experiența Miele pentru utilizatorii din întreaga lume.

La fabrica noastră de producție de ultimă generație din Feldioara asamblăm plăci electronice de alimentare și componente mecanice care servesc drept nucleu al sistemelor de control pentru aparatele Miele.

În cadrul Technology Center Drives din Brașov, realizăm preasamblarea și asamblarea finală a diferitelor sisteme mecanice care vor fi ulterior instalate în electrocasnicele Miele.

Viziunea noastră din Brașov „Noi la Miele ne dezvoltăm pentru a avea o Experiență Premium” derivă din filosofia Miele „Immer Besser” / „Mereu mai bine”.

Ținând cont de această viziune , ne asigurăm că oferim o experiență premium angajaților și clienților.

Dacă dorești să ne cunoști, ne poți găsi la:

• numărul de telefon 0738 299 953;
  • adresa de mail recrutare@miele.ro;
  • sediul nostru: Calea Feldioarei, Strada Carl Miele, nr 1.

De ce sa lucrezi cu noi?

Brandul premium Miele s-a consolidat pe încredere și respect, valori care ne recomandă drept un angajator dorit și în România.

Filozofia noastră “Immer besser - Întotdeauna mai bine”, ne determină să continuăm să dezvoltăm și să realizăm produse de înaltă calitate. “Noi la Miele ne dezvoltăm pentru a avea o experiență premium” – aceasta este viziunea noastră în Brașov, viziune care ne călăuzește în activitatea zilnică.

Mediul de lucru dispune și oferă acces la tehnologie modernă, iar angajații sunt încurajați să experimenteze și să facă schimb de idei, generând inovație.

Miele este mai mult decât un business. Fiecare coleg contează și primește suport să se dezvolte atât personal, cât și profesional.

Statistici companie