Pepco este un brand care face parte din Grupul Pepco. Compania se străduiește continuu să le ofere clienților săi – în special familiilor cu un buget limitat – tot ceea ce au nevoie pentru a-și echipa și înfrumuseța casele cu principalele categorii de articole de uz casnic, îmbrăcăminte și bunuri de primă necesitate.
Clienții noștri adoră Pepco, locul de unde pot cumpăra produsele lor preferate și de calitate, la prețuri foarte mici. Iar noi, la Pepco, ne iubim clienții.
Oferim produse datorită cărora întreagă familie poate să-și exprime stilul și să înfrumusețeze spațiul în care trăiește. După mai bine de 20 de ani de muncă asiduă, Pepco a devenit cel mai popular retailer de îmbrăcăminte pentru copii și un furnizor de top al produselor de decorare a casei, în majoritatea țărilor europene în care operăm. Acesta este motivul pentru care magazinele noastre sunt vizitate de zeci de milioane de clienți în fiecare lună.
Deschidem sute de magazine noi în fiecare an. Numai în ultimii zece ani, numărul angajaților Pepco a crescut de zece ori.
Obiectivul nostru este de a deschide locații în toată Europa pentru a permite cât mai multor persoane să aibă acces la magazinele noastre.