Philip Morris International (PMI) este o companie care transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum. Compania și-a propus să înlocuiască țigările cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulți care, altfel, ar continua să fumeze, al societății, al companiei și al acționarilor săi. Viitorul Philip Morris International se bazează pe o categorie nouă de produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin cercetare multidisciplinară și de lungă durată pentru dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generație și fundamentare științifică, Philip Morris International își propune să se asigure că produsele sale fără fum satisfac preferințele consumatorilor adulți și îndeplinesc cele mai stricte condiții de reglementare.
Forța noastră de muncă, la nivel internațional, numără peste 77.000 de oameni din 180 țări, care vorbesc mai mult de 80 de limbi. Prioritatea Philip Moris International este atragerea, dezvoltarea și păstrarea în companie a celor mai buni angajați, indiferent de vârstă, sex sau religie. Angajații sunt punctul nostru forte și suntem mândri de cultura noastră care promovează diversitatea și repectul. Mai mult, faptul că în 2024 am fost certificați ca Global Top Employer pentru al optulea an consecutiv și că am obținut certificarea Equal-Salary la nivel internațional arată că știm să ne îndeplinim promisiunea de a dezvolta un mediu de lucru bazat pe egalitate, incluziune și diversitate, care reprezintă ingrediente esențiale în transformarea business-ului nostru.