Kaufland Romania Kaufland Romania
Kaufland Romania

Kaufland Romania

1581 evaluări

Angajator transparent

Kaufland ocupă poziția de „Angajator de Top” și în 2025 pentru al 10-lea an consecutiv în România

16.01.2025

Am fost din nou recunoscuți drept „Angajator de Top” de către organizația independentă Top Employers Institute din Țările de Jos, pentru a zecea oară în România, a cincea în Moldova și a șaptea în Europa.  Această distincție este dovada angajamentului nostru constant față de colegii noștri și față de valorile care ne definesc ca organizație.

„Eforturile noastre de a înțelege nevoile colegilor, de a ne adapta și de a găsi soluții care să sprijine și să stimuleze creșterea sunt recunoscute încă o dată la nivel internațional. Suntem bucuroși și mândri că acest proces continuu ne aduce mai aproape de colegii noștri și că direcția pe care o urmăm este apreciată. Nu este un secret că pentru noi fiecare abilitate, idee și contribuție contează, iar succesul nostru ca organizație se bazează pe implicarea și dedicarea tuturor membrilor echipei. Acest titlu este o responsabilitate care ne motivează să continuăm să investim în oameni și să construim împreună.”, a declarat Estera Anghelescu, Director de Recrutare și Employer Branding, Kaufland România.

Certificarea a fost obținută în urma unei analize detaliate a practicilor și inițiativelor companiei. Printre aspectele evaluate s-au numărat: condițiile de muncă, activitatea departamentului de HR, mediul și cultura organizațională, oportunitățile de formare și dezvoltare profesională, pachetele salariale și beneficiile incluse.

Programul A.C.C.E.S., destinat integrării persoanelor cu dizabilități, continuă să fie un exemplu al angajamentului Kaufland față de diversitate, apreciat de Top Employers Institute. Oferim joburi adaptate, programe de școlarizare pentru tinerii la început de carieră și susținem egalitatea de șanse pentru toți colegii, indiferent de mediul de proveniență, vârstă, gen, orientare religioasă sau sexuală.

Un alt element care contribuie la recunoașterea internațională este flexibilitatea. Fiecare angajat are posibilitatea de a-și adapta programul de lucru în funcție de nevoi, datorită joburilor part-time disponibile în magazine de 2, 4 sau 6 ore. În același timp, printre beneficiile oferite de Kaufland se numără zile libere suplimentare pentru concediul de odihnă și evenimentele importante din viața angajaților, bonusuri operative variabile sau asigurare de sănătate privată garantată.

Această certificare demonstrează că succesul nostru începe cu echipa. Continuăm să ne păstrăm angajamentul față de colegi, oferindu-le un mediu în care meritele sunt recunoscute, iar oportunitățile de dezvoltare profesională și personală sunt prioritizate.

Ești la început de carieră sau cauți o nouă provocare profesională? Accesează cariere.kaufland.ro pentru a descoperi rolurile disponibile și alătură-te unei echipe care face diferența.