CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați!

Descoperă acum Catalogul

De ce să parcurgi Catalogul Top 100 Cei Mai Buni Angajatori?

Evaluările transparente ale angajaților oferă o imagine autentică asupra mediilor de lucru din companii.
Aceste informații asigură comunității Undelucram.ro conținut valoros despre angajatorii din România și susțin clasamentul realizat de peste 10 ani.

Primul pas către jobul potrivit

Descoperă cele mai apreciate companii și strategii inovatoare de management al talentelor. Fă primul pas spre următorul tău job!

Tendințele pieței muncii

Catalogul oferă o perspectivă unică asupra trendurilor actuale din HR și piaței muncii din România. Este o resursă valoroasă pentru oricine se pregătește să facă un pas înainte în carieră.

Perspective de la lideri HR și CEO

Află direct de la sursă cum gândesc cei care construiesc echipe de succes! Interviurile incluse îți oferă o perspectivă unică asupra strategiilor de leadership, inovației și culturii organizaționale.

Un barometru al oportunițăților în carieră

Catalogul cuprinde informații valoroase despre angajatori, oferindu-ți acces la detalii despre cultura lor organizațională, programele de dezvoltare, beneficiile oferite și oportunități disponibile.

Ești angajator sau HR?

Răsfoiește acest catalog și descoperă ce fac cei mai buni din industrie pentru a atrage și reține talentele și adaptează strategia companiei tale.

Ediție Aniversară
Online & Print
Perioadă votare:16.11.23 - 15.10.24

Ce povestesc cifrele despre succesul catalogului nostru?

+500k candidați au descărcat catalogul
+5k companii analizate în ultimii 10 ani
+1000 de pagini de sfaturi utile pentru cariera ta
10 ani de evaluare a celor mai buni angajatori
+125k de recenzii de angajatori anual

Catalogul Top 100 Cei Mai Buni Angajatori - bazat pe evaluările reale ale angajaților

Structura care reflectă realitatea pieței muncii

Top 100 Angajatori

Companii Mari: Dedicat organizațiilor cu peste 250 de angajați, lideri în crearea unor medii de lucru de excepție.

Top 50 Angajatori

Companii Medii: Evidențiază companii mai mici, dar cu un impact semnificativ asupra angajaților.

Top Industrii

Explorează 13 industrii și descoperă cei mai admirați angajatori din fiecare sector.

Pagini dedicate companiilor din top

O privire în profunzime asupra culturii organizaționale, beneficiilor atractive și valorilor companiei.

Testimoniale și interviuri

Perspective inspiraționale de la lideri și experiențe motivaționale ale angajaților.

Criteriile care fac diferența în Top Cei Mai Buni Angajatori

Evaluările colectate pe platforma Undelucram.ro sunt organizate în jurul notei generale și a cinci criterii principale:

• Notă generală a recenziilor
  • Oportunități de avansare
  • Pachet salarial
  • Timp la birou vs. timp liber
  • Management
  • Proceduri și valori

*Clasamentul include evaluările înregistrate pe platformă în perioada: 16.11.23 - 15.10.24.

Conferința Top Angajatori Undelucram.ro 2025

În cadrul Conferinței, recunoaștem și premiem angajatorii din Top pentru excelența lor în crearea unor medii de lucru bazate pe transparență, inovație și aprecierea angajaților.

Când?

13 februarie 2025

Cum?

Online
Fizic: Face Convention Centrer

Despre ce?

Bune practici de la TOP ANGAJATORI Repere pentru 2025

Testimonial

"Acest premiu este o recunoaștere cu care ne mândrim și o onoare pentru noi. Se datorează unui efort comun al tuturor colegilor noștri, cărora le mulțumim pentru munca depusă și implicarea pe care o arată în fiecare zi. Locul întâi ne arată că suntem în direcția bună și promitem că nu ne vom opri aici. Vom continua să facem tot ceea ce putem, astfel încât toți colegii noștri să continue să fie motivați și fericiți. Totodată, ne-am propus să devenim prima opțiune a candidaților care își doresc o carieră în retail, iar acest premiu este un pas în plus către îndeplinirea obiectivului"

Johanna Chivaran - HR Manager JYSK România

Learning & Development Lead

Catalog TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI ediții anterioare

Conectează-te cu noi pe social media:

Vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe din piața muncii?
Abonează-te la newsletter-ul nostru