25 de întrebări pentru viitorul României
La sfârșitul săptămânii trecute s-a lansat platforma 25 de întrebări, un proiect creat de EY România și menit a crea cadrul necesar „publicului larg și mediului de afaceri recomandări economice care ar putea contribui la viitorul României”.
Platforma este deschisă tuturor celor interesați să posteze întrebările al căror răspunsuri ei le consideră importante pentru viitorul României. Întrebările vor putea fi postate de participanți până pe data de 18 iunie, urmând ca pe perioada verii cele selectate să fie culese de un juriu și incluse într-un raport ce va fi publicat în toamnă.
Raportul va include portivit EY România, sub formă de răspunsuri la întrebările puse de participanți, date, soluții și recomandări venite atât de la oameni de afaceri cât și de publicul larg.
Printre primii care au contribuit cu întrebările lor la acest proiect se află Steven van Groningen, președinte Raiffeisen Bank, Cătălin Stancu, director General Electrica și Mihai Marcu, președinte MedLife se spune în comunicatul publicat de EY Romania.
„Aniversarea celor 25 de ani de activitate EY în România continuă misiunea pe am urmat-o în acest sfert de secol – aceea de a susține mediul de afaceri, a-l ajuta să se dezvolte și să devină tot mai competitiv. Vom marca cei 25 de ani ai companiei printr-o invitație la un brainstorming pentru viitorul țării,” spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.
Piața munciiArticol scris de:
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Piața muncii