Distribuie
A scris in CV: "Sunt un geniu, veniti la mine acasa pentru interviul de angajare"
Daca vrei sa ai sanse la angajare, trebuie sa-ti faci un CV care sa atraga atentia recrutorilor. Nu incerca, insa, metodele de mai jos.
Managerii de recrutare au intalnit fraze cel putin bizare in CV-urile candidatilor pentru un job, potrivit unui studiu realizat de CareerBuilder.com.
Unul dintre candidati isi anunta genialitatea in CV si scrie ca nu este dispus sa faca interviul de angajare decat la el in apartament. Un altul se lauda ca vorbeste cursiv limba "antarticana" si ar fi omul perfect pentru un job in Antarctica.
Studiul a fost derulat in lunile mai-iunie in randul a 2.300 de manageri. Printre cele mai aberante CV-uri citite de angajatori in acest an se numara si urmatoarele:
1. Candidatul a scris in CV ca este un geniu si ii invita pe managerii de recrutare sa faca interviul de angajare la el in apartament;
2. O candidata a descris in scrisoarea de intentie cat de greu se descurca familia ei cu saracia;
3. Un manager si-a trecut la rubrica "experienta" in CV activitatea de "vanator de crocodili";
4. Un candidat a mentionat intre abilitatile de limbi straine si cunoasterea limbii "antarticane", care s-ar vorbi chipurile in Antarctica;
5. O tanara a desenat iepuri roz langa fiecare paragraf important al CV-ului;
6. Un candidat si-a definit foarte clar obiectivul in cariera: "Sa fac lovele";
7. Un altul a scris gresit "sunt atrent la deetalii" si a incurcat si numele companiei angajatoare;
Citește toate articolele despre
Resurse CVArticol scris de:
Distribuie
Ce-am citit merită:
Comentarii
0 comentarii
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Resurse CV
Abonează-te la Newsletter
Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro