Agile HR construieste valori intre business, clienti si angajati

02.02.2018
2 min
Agile HR construieste valori intre business, clienti si angajati

Distribuie

Adaptabilitatea, transparenta, simplitatea si unitatea sunt doar cateva principii care imbunatatesc rezultatele (HR service delivery) unui department de HR. In acest context, organizatia este capabila sa schimbe mai usor directia, sa creeze o cultura organizationala pliata pe nevoile angajatilor si sa ofere structurile de compensatii si de managementul performantei potrivite nevoilor existente. In acelasi timp, beneficiile unui sistem Agile acopera si latura motivationala a angajatului, eliminand procesele time consuming, care nu dau rezultate.

Agile mindset – implementare si rezultate

“Agile HR este despre a te bucura de munca ta si despre a gasi un scop in ceea ce faci. Mai mult decat atat, este despre a construi si impartasi valori intre business, clienti si angajati”, declara  Natal Dank, Founder&Director, Southern Blue [UK]. Specialist in metodologia Agile, Natal  indruma organizatiile spre Agile mindset, contribuind astfel la crearea unor contexte de munca sanatoase si la redefinirea culturii organizationale ale companiilor cu care colaboreaza. “Cu cat asist mai mult la rezultatele metodologiei Agile aplicata in HR, cu atat sunt mai convinsa de puterea ei de reconstruire a unui mediu de munca si ma refer aici la the future of the work.”

Speaker in cadrul editiei HR Summit care are loc in Cluj-Napoca pe 13-14 martie 2018, Natal discuta despre modalitatea in care aplicarea metodologiei Agile ofera o perspectiva inovatoare in procesul de emoloyee engagement si al culturii organizationale.

Despre motivare si wellbeing – strategii si instrumente de diagnoza

In procesul de construire a unui program integrat, complet si complex de wellbeing, care vine in sprijinul conceptului de Work Life Balance, este important sa urmarim deopotriva beneficiile angajatorului, dar si pe cele ale angajatilor. Reducem stresul in randul angajatilor, dezvoltam si  mentinem o cultura organizationala constructiva, promovam imaginea de angajator si in cele din urma crestem nivelul de implicare a angajatilor si gradul de retentie. Pe de alta parte, este esential sa urmarim dezvoltarea abilitatilor si intereselor angajatilor, sa cream contexte potrivite networkingului pe baza de interse si sa urmarim imbunatatirea sanatatii fizice si reducerea nivelului de stress.

Despre motivare din perspectiva PCM si provocari, tendinte si instrumente de diagnoza in materie de wellbeing, discuta la HR Summit Cluj-Napoca, Dana Tudor Tanase, Managing Partner, Creative&Bright si Andreea Badescu, Senior Trainer & Executive Coach, Creative&Bright.

Dana Tudor Tanase, Managing Partner, Creative&Bright are o experienta de peste 10 ani in team management, customer care si 8 ani in managementul proiectelor. Experienta ei de management corelata cu implicarea in formarea si dezvoltarea oamenilor se regasesc in rezultate si parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii precum: Oracle, IBM, VDF sau HP.

Andreea Badescu, Senior Trainer & Executive Coach, Creative&Bright dezvolta si implementeaza produse personalizate de management al lichiditatilor pentru clienti internationali. De asemenea, Andreea sustine cursuri de dezvoltare personala, comunicare si dezvoltare a echipelor, folosind instrumentul Process Communication Model® catre reprezentanti Ipsos, DTZ, Telekom, Euroweb, IB Cargo, Petrom, Raiffeisen, Autonom Rent a Car, Actavis, Oracle.

Distorsiunile cognitive in procesul decizional de angajare

Cu un puternic caracter disfuntional, distorsiunile cognitive determina comportamente incongruente cu realitatea. Tendinta de a trage concluzii in absenta unor dovezi, elaborarea unei judecati negative globale pe baza generalizarii unei singure caracteristici sau extinderea caracteristicilor unui individ asupra unei intregi populatii, sunt doar cateva dintre distorsiunile care pot afecta procesul decizional de angajare.

Despre efectul distorsiunilor cognitive in procesul decizional de angajare, discutam la HR Summit Cluj cu Andra Crisan, Recruitment Partner @ Betfair Romania. Experienta ei profesionala s-a dezvoltat in companii de IT, gestionand end-to-end procesul de recrutare si selectie. Andra intelege nevoile de business existente si este concentrata pe atragerea talentelor prin strategii de recrutare competitive.

Despre HR Summit -  The SuperHeRoes Conference

HR Summit Cluj-Napoca are loc pe 13-14 martie 2018, in incinta Hotel Golden Tulip Ana Dome. Evenimentul este sustinut de Creative&Bright, Ascendis Romania, Zucchetti Romania, P&M Furniture, Playful Learning. Detalii despre speaker si agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Partenerul tau de discutie:  Bianca Tritean | bianca@liberoevents.ro | ​0040 773 392 398

Citește toate articolele despre

Evenimente

Articol scris de:

HR Summit

Distribuie

Ce-am citit merită:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV

Comentarii

0 comentarii

Abonează-te la Newsletter

Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro