Angajari la Bricostore, OBI, Praktiker si Dedeman. Vezi in ce ORASE
Retelele de bricolaj fac angajari in aceasta vara, unele ofera joburi doar pe perioada determinata pentru a-si acoperi golurile din perioada concediilor, altele se afla in proces de extindere.
Dedeman cauta reprezentanti de vanzari, casieri, consultanti de vanzari si dispeceri de monitorizare in mai multe orase. Peste 60 de joburi sunt disponibile in Bistrita, dar se fac angajari si in Constanta, Brasov, Alba Iulia si Piatra Neamt.
Bricostore recruteaza casieri si lucratori comerciali pe perioada determinata in locatii multiple. Printre orasele vizate sunt Bucuresti, Suceava, Ploiesti, Arad, Oradea, Calarasi. Bricostore mai cauta functionari administrativi, sefi pe securitate sau pe marketing.
Praktiker angajeaza lucratori comerciali in Bucuresti, Satu Mare si Oradea. Leroy Merlin cauta responsabili raion comercial, manager logistica si manager departament comercial in Bucuresti.
Baumax are cateva posturi vacante in Bucuresti si Sibiu, de lucrator comercial, casier si tamplar.
OBI recruteaza casieri si consilieri pe perioada determinata in orasele Sibiu, Arad si Oradea, dar si tehnicieni de mentenanta (in Ploiesti) sau manageri de proiect si sefi de departament. Vezi lista joburilor.
Hornbach va deschide un magazin in Timisoara, pentru care cauta, potrivit site-ului propriu, lucratori comerciali, casieri si sefi de raion. Vezi lista posturilor.
Fara categorieArticol scris de:
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Fara categorie