Au ramas cu gura cascata la interviul de angajare. Au crezut ca nu au auzit bine intrebarea
Nu stii la ce sa te astepti la interviul de angajare? Asteapta-te la absolut orice, pentru ca noua moda in recrutare este ca angajatorii sa puna intrebari cel putin ciudate.
Site-ul Glassdoor.com, care functioneaza ca o retea de socializare a candidatilor care au trecut prin interviuri de angajare, a centralizat cel mai neobisnuite intrebari la care te-ai putea astepta in 2013.
Aceste intrebari au fost puse in ultima perioada de diverse companii, iar candidatii au ramas cu gura cascata:
- Imagineaza-ti ca un pinguin intra chiar acum pe usa, avand o palarie mexicana pe cap. De ce crezi ca se afla aici si ce urmeaza sa spuna? (interviu la Clark Construction Group)
- Cate vaci crezi ca sunt in Canada? (Google)
- Calculeaza unghiul dintre indicatoarele unui ceas la ora 11 si 50 de minute (Bank of America)
- Ce ustensil de bucatarie ai vrea sa fii? (Bandwidth)
- Daca ti-ai pus telefonul pe modul „Silentios” inainte de interviu si totusi suna tare in timpul interviului cum te-ai justifica in fata mea? (Kimberly-Clark)
- La ce te gandesti cand esti singur in masina? (Gallup)
- Evalueaza-mi prestatia ca recrutor pe o scala de la 1 la 10 (Kraft Foods)
- Cum imi poti explica cat mai clar cum se pregateste o omleta (Petco)
- Esti bucatarul-sef al unui restaurant si tocmai ai fost nominalizat tu si echipa ta sa participati la un concurs TV. Cum iti pregatesti echipa pentru competitie? (Accenture)
- Incearca sa estimezi cate ferestre sunt in New York (Bain & Company)
- Daca ne-ai invita la cina la tine acasa ce ai pregati pentru noi? (Trader Joe)
- Eu si sotia mea urmeaza sa plecam in vacanta. Ce ne-ai recomanda? (PricewaterhouseCoopers)
- Alege doua celebritati sa iti fie parinti si motiveaza-ti alegerea (Urban Outfitters)
- Cum crezi ca ar comunica oamenii intr-o lume perfecta? (Novell)
Fara categorieArticol scris de:
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
- 1
- 2
1-10 din 16 rezultate
cb
In rest, recrutarea e absolut random. Totul depinde de selectia care sta in mana cuiva mai mult sau mai putin priceput/dedicat si de cat de bine te vinzi la interviu.
c
Tot eu
cameiro
ZXS
de unde au scos astia 54 si -54 de grade nu stiu :)) raspunsul il aveti mai sus dat de Cs. 30 de gra
Cs
Adi