Canadienii de la Litens vor angaja 250 de persoane in Timis
Litens Automotive Group, producator de componente auto pentru companii ca Aston Martin, Ferrari sau Ford, va deschide in aceasta toamna o fabrica in judetul Timis, a doua din Europa. Potrivit reprezentantilor companiei, pana in 2019 vor fi angajate 250 de persoane.
In prima faza, in nou fabrica, ce se va intinde pe o suprafata de 7.500 de metri patrati, vor lucra doar 30 de persoane. Munca depusa de acestia va fi completata de cea a echipamentelor automatizate si semi-automatizate cu care va fi dotata fabrica.
„Pentru perioada 2018-2019 avem deja prevazute pentru fabrica din Timis proiecte noi ale producatorilor de echipamente originale, crescand astfel treptat si numarul de angajati,” a declarat Ovidiu Ambrus, manager Litens Automotive Europa de Est.
„Litens este recunoscută la nivel mondial ca un angajator care promovează valori solide cum ar fi inovația, multiculturalismul și grija față de mediu. De asemenea, compania susține orientarea către client, gândirea creativa și colaborarea, oferind tuturor angajaților săi oportunități de carieră pe termen lung,” se arata in comunicatul companiei.
La nivel mondial, Litens are in jur de 2.000 de angajati. Cealalta fabrica pe care compania o detine in Europa se afla Gelnhausen, in Germania.
Piața munciiArticol scris de:
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Piața muncii