Cat castiga directorii firmelor cu 200-300 de angajati in Romania vs. Europa

12.09.2013
0 min
Cat castiga directorii firmelor cu 200-300 de angajati in Romania vs. Europa

Directorii generali din Romania, intr-o companie cu 200-300 de angajati, au o remuneratie medie, inclusiv bonusul, de 116.300 de euro brut pe an, printre cele mai reduse din Europa.

Cel mai mult castiga,, in firme de aceleasi dimensiuni, managerii din Elvetia - 239.500 de euro, scrie ZF.ro, citand un studiu al firmei de consultanta Pedersen & Partners.

Castiguri mai reduse decat in Romania, in companii cu 200-300 de angajati, au directorii generali din Belarus (58.700 de euro/an), Bulgaria (72.100 euro/an), Serbia (72.800 euro), Letonia (75.000 euro), Estonia (76.100 euro) si Lituania (76.700 euro).

In alte tari din Europa Centrala si de Est managerii generali castiga mai bine decat in Romania, astfel ca in Ungaria remuneratia medie, inclusiv bonusul, este de 120.500 euro/an, in Cehia de 128.800 euro/an, iar in Polonia de 136.000 de euro.

Citeste mai mult aici.

Fara categorie

Articol scris de:

www.realitatea.net / www.zf.ro

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV

Huhu

08.10.2013

Nu uitati ca informatiile sunt preluate de pe alte canale de stiri, cum e realitatea. Undelucram doar preiau si dau link la sfarsit.

Iar mintiti!

03.10.2013

De unde scoateti minciunile astea? Mai intii interesati-va si dupa aia publicati.

Specialistul

16.09.2013

Directorii generali din Romania castiga exagerat de mult in raport cu salariul unui lucrator obisnuit, absolvent de Liceu + Bacalaureat. Ca exemplu va dau salarii la benzinarii, casierii si lucratorii au 150E-200E / luna. De la 150E-200E pana la cateva mii sau peste 10.000E / luna mi se pare o diferenta exagerata si nejustificata. Sa nu uitam de hypermarketuri unde lucratorii obisnuiti, au salarii la fel de umilitoare de 200E .....