Ce salarii primesc romanii care pleaca la munca in Tara Galilor

22.05.2012
0 min
Ce salarii primesc romanii care pleaca la munca in Tara Galilor

O parte dintre angajatorii care recruteaza romani pentru Marea Britanie provin din Tara Galilor.

Romanii au la dispozitie cel putin 200 de joburi vacante in momentul de fata pentru Tara Galilor. Cele mai multe oferte sunt sezoniere si vin din domeniul turistic.

Salariile pornesc de la 800 de lire sterline pe luna si pot ajunge pana la 1.500 de lire. O agentie de recrutare din industria Horeca este interesata de 20 de romani care sa munceasca in hoteluri, restaurante sau pub-uri din Wales.

Se cauta in special barmani, ospatari, cameriste, receptioneri si personal de curatenie, cu minim 3 ani de experienta de lucru. Salariile variaza intre 1.000 si 1.500 de lire sterline. Vezi oferta de angajare.

O alta companie de intermediere de personal cauta pana la 100 de bucatari si bucatari-sefi. Salarizarea este de 6,08 lire pe ora, cazarea si masa sunt asigurate de angajatori, muncitorii romani trebuie sa plateasca doar utilitatile (gaze, apa, curent). Detalii aici.

Romanii mai pot lucra si ca asistenti medicali in clinicile din Tara Galilor. Salariile in domeniul medical depasesc 2.000 de lire lunar.

Informatii utile despre viata si conditiile de munca din Marea Britanie puteti gasi aici.

Piața muncii

Articol scris de:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV