CEC Bank lanseaza un credit de finantare pentru MBA

18.04.2012
0 min
CEC Bank lanseaza un credit de finantare pentru MBA

Distribuie

CEC Bank a lansat un credit pentru studii postuniversitare, acesta fiind destinat persoanelor fizice, absolventi ai unei forme de invatamant superior, in vederea achitarii taxelor pentru studii postuniversitare, respectiv MBA, studii de perfectionare, recalificare, doctorat sau a doua facultate, potrivit NewsIn.

Creditul se acorda in lei, pe o durata de maximum sapte ani. Nivelul maxim al creditului este de 65.000 lei, inclusiv, nefiind obligatorie constituirea aportului propriu.

Pentru acest credit, CEC Bank practica o dobanda variabila de 8,53%, respectiv ROBOR la trei luni, plus o marja de patru  puncte procentuale. Comisionul de analiza a dosarului este de 100 lei, iar cel de administrare de 0,3%, aplicabil lunar la soldul curent al creditului. De asemenea, se mai aplica un comision unic pentru servicii prestate la cererea clientilor, de 100 lei.

"Creditul pentru studii se adreseaza absolventilor unei forme de invatamant superior care au fost acceptati la o universitate acreditata din tara sau din strainatate pentru efectuarea de studii post universitare", a declarat presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea.

Citește toate articolele despre

Employer branding

Articol scris de:

Distribuie

Ce-am citit merită:

Ești HR? Află cum să recrutezi eficient!

Hai în clubul angajatorilor cu rată mare de retenție și costuri de recrutare mici.

Vreau să știu

Dorești să-ți faci munca mai ușor?

Noi îți explicăm cum îți poți administra eficient Brandul de Angajator în comunitate.

Află mai multe

Comentarii

0 comentarii

Abonează-te la Newsletter

Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro