Distribuie
Conferința Top Angajatori Undelucram.ro: [Video] Cele mai frumoase momente
![Conferința Top Angajatori Undelucram.ro: [Video] Cele mai frumoase momente Conferința Top Angajatori Undelucram.ro: [Video] Cele mai frumoase momente](https://www.undelucram.ro/uploads/news/images/UjOvE5obdcU1KZvKRdxBu87o8TGJJq9F82obkMOc.jpg)
Astăzi ne amintim de evenimentul care marchează începutul anului profesional în industria de Resurse Umane. Cu aproximativ 400 de participanți, specialiști în HR și nu numai, Conferința Top Angajatori Undelucram.ro a fost și anul acesta un reper important pe piața muncii din România.
Ne bucurăm că am reușit din nou să creăm un spațiu sigur pentru schimbul liber de idei și că, prin prezența unor experți de renume, discuțiile au conturat direcții și standarde esențiale pentru 2025.
În plus, cei 11 speakeri naționali și internaționali au oferit participanților – atât celor prezenți fizic, cât și celor online – insight-uri valoroase.
Iar pentru a retrăi atmosfera conferinței, am pregătit un video cu momentele esențiale ale evenimentului. Îl poți viziona mai jos:
Rezumat video: Cele mai emoționante momente
Ce a făcut această ediție specială?
Ideile inovatoare extrase din discursurile speakerilor. Iată câteva dintre ele:
Pentru HR:
- Învățare și mentorat – dezvoltarea de programe de formare adaptate schimbărilor din piață și susținerea evoluției profesionale.
- Politici de suport – implementarea unor măsuri eficiente pentru echilibrul viață-muncă și concedii adecvate pentru bunăstarea angajaților.
- Sprijin în tranziție – oferirea unui suport real în perioade de transformare și reorganizare.
Pentru candidați:
- Autenticitate personală – pune-ți în valoare unicitatea și exprimă-ți clar nevoile; tu îți cunoști cel mai bine potențialul.
- Învățare continuă – adoptă o mentalitate de „life-long learning” pentru a te adapta rapid la schimbări.
- Tehnologia în avantajul tău – folosește AI pentru automatizarea sarcinilor repetitive și concentrează-te pe ceea ce îți place cu adevărat.
Mulțumim încă o dată că ați fost alături de noi la Conferința Top Angajatori Undelucram.ro 2025! Prezența voastră, fie în sală, fie online, a transformat acest eveniment într-un spațiu autentic de învățare, schimb de idei și inspirație. Abia așteptăm să ne revedem la anul pentru a continua să construim un mediu de lucru mai transparent, echitabil și conectat la realitățile din industrie!
Citește toate articolele despre
Piața muncii Evenimente Workforce planning Human behavior Employee experience Employer brandingDistribuie
Ce-am citit merită:
Comentarii
0 comentarii

Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Piața muncii
Abonează-te la Newsletter
Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro