Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

CU STUDII superioare si FARA OBLIGATII. Portretul bucuresteanului care PLEACA la munca in afara

04.04.2012
0 min

Barbat, necasatorit, cu studii superioare - acesta este profilul cetateanului din Bucuresti care isi face planuri de plecare la munca in strainatate.

Cei mai multi dintre bucurestenii care isi depun CV-ul pentru un loc de munca in afara tarii sunt barbati (58%), necasatoriti (57%), potrivit unei statistici intocmite de site-ul Tjobs.ro.

Surprinzator este ca, din perspectiva studiilor urmate, cei mai multi cetateni din Bucuresti cu ganduri de plecare au o diploma universitara (26%), urmati de cei care au terminat cel putin liceul sau o scoala profesionala (24%).

Destinatiile preferate de bucurestenii care isi cauta un job in afara tarii sunt Marea Britanie (1.288 CV-uri trimise in februarie), Germania (1.235 CV-uri), Grecia (520), SUA (440) si Italia (340).

Peste 7.400 de aplicatii online pentru joburile in strainatate au fost trimise din Bucuresti si judetul Ilfov in luna februarie 2012, cu 23% mai multe decat in luna ianuarie a acestui an.

Găsește-ți job

Articol scris de:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV