Cum poti sa castigi 4.000 de euro pe luna in Irlanda
Angajatorii irlandezi si firmele de intermediere de personal le ofera romanilor circa 500 de locuri de munca in Irlanda in luna martie.
Cei mai cautati specialisti romani sunt programatorii si IT-istii, care pot castiga pana la 4.000 euro net pe luna in Irlanda, potrivit anunturilor publicate pe site-ul Tjobs.ro.
Una dintre firme selecteaza personal pentru pozitiile de Software Developer, Web Developer, cu experienta de minim 3 ani si cunostinte in diverse limbaje (Java, .NET, C++, MySQL, Python, Ruby etc.). se cer cunostinte bune de limba engleza, salariile sunt intre 3000-4000 euro, in functie de experienta, iar contractele se incheie pe minim 6 luni.
Tot pentru salarii de 3-4.000 euro o companie cauta Web Applications Developers care sa lucreze intr-o echipa de Cercetare-Dezvoltare. Irlanda este recunoscuta pentru numarul mare de firme de IT cu centre R&D. Candidatii trebuie sa aiba experienta de 3-5 ani si studii de specialitate in domeniul informaticii.
Alte joburi pentru IT-istii romani: programatori Java si .NET, Senior Software Developer, QA Test Analyst (salariu de 2.700 euro), C Software Developer (4.000 euro).
Oferte de angajare pentru romani in Irlanda:
- receptioneri hotel (salariu negociabil);
- personal hotelier (salariu negociabil);
- transatori (2.000 - 2.500 euro);
- bone (salariu negociabil);
- asistente medicale (1.800 - 2.200 euro);
- medici de familie (salariu negociabil).
Fara categorieArticol scris de:
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
george
astia da experti in recrutare,tipic pe meleagurile noastre,bani inainte pentru procesare cv,apoi astepti si astepti...,ca la majoritatea firmelor de recrutare de la noi,parerea mea decat sa dati comisioane de 1000 de euro pe lanoi,mai bine dai o fuga pana acolo.
Succes!!
cristian