Cum reusesc sefii sa-si demotiveze subalternii in 5 pasi

22.12.2012
0 min
Cum reusesc sefii sa-si demotiveze subalternii in 5 pasi

Distribuie

Managerii nu trebuie sa faca mari eforturi de imaginatie ca sa-si demotiveze oamenii din echipa, unii dintre ei chiar sunt talentati in acest sens.

Anumite actiuni pe care le fac managerii in mod instinctiv duc la rezultate nedorite pe termen lung, potrivit unui articol publicat de Revista Cariere.

Trainerul Alexandru Molea explica de ce angajatii ajung sa fie fericiti atunci cand stiu ca nu isi mai vad sefii o perioada, cum ar fi pe timpul Sarbatorilor:

- Pentru ca managerii nu ofera feedback pozitiv;

- Pentru ca tind sa faca din fiecare greseala un mare eveniment;

- Pentru ca sefii respectivi nu stiu sa remarce progresul facut de echipa;

- Pentru ca nu-si explica deciziile;

- Pentru ca vor sa controleze orice miscare.

Citeste mai multe despre cum reusesc managerii sa-si demotiveze echipele pe cariereonline.ro.

Citește toate articolele despre

Echilibru

Articol scris de:

Distribuie

Ce-am citit merită:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV

Comentarii

3 comentarii

turbo

08.01.2013

Lucrez la o mare firma producatoare de turbine auto in Dep. Mentenanta.Este oribil.Seful nostru nu ne motiveaza deloc si are numai critici la adresa noastra.Majoritatea oamenilor de aici ar pleca in secunda 2 daca ar gasi ceva.Este un tip la 32 de ani care a venit din armata si l-au angajat pe post de manager.Probabil ca a fost si o gresala numirea lui pentru ca nu prea face ce trebuie sa faca un manager.

spy

06.01.2013

Oricat de bun sef ar fi, daca oamenii din subordinea lui nu sunt profesionisti, rezultatele lui sunt slabe. Cu cat stie sa investeasca mai mult in oameni, cu atat ii va fi si lui mai bine!

angajata

05.01.2013

Cei 5 pasi prin care un sef isi demotiveaza subalternii se potrivesc ca o manusa sefului meu.
Acesta nu gaseste niciun cuvant de lauda pentru noi, pentru subalternii sai. Tot timpul ne
critica, nu pentru ca am fi o echipa slaba. Si cu aceasta echipa isi face treaba.

Abonează-te la Newsletter

Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro