Doua companii cu activitati in Romania intra in Top Employers Europe 2012

19.05.2012
1 min
Doua companii cu activitati in Romania intra in Top Employers Europe 2012

Noua branduri internationale au fost certificate Top Employers Europe 2012 de catre Corporate Research Foundation (CRF), institut de cercetare a standardelor de resurse umane si a conditiilor de lucru in companiile europene, iar doua dintre acestea au fost certificate si pentru activitatea din Romania: UniCredit Group si Valeo, scrie smark.ro.

UniCredit Group a mai fost certificata Top Employers 2012 in Regatului Unit, Italia, Germania, Polonia, Rusia, Croatia si Turcia, iar Valeo in Germania, Franta, Italia, Polonia, Slovacia, Irlanda, Ungaria si Turcia.

"Certificarea primita de banca este confirmarea a tot ceea ce facem pentru a crea un mediu de lucru deosebit. Colegii nostri au posibilitatea sa se implice in proiecte internationale si nationale, intr-un mediu tanar si dinamic, care le permite sa se afirme si sa promoveze. Acesta recunoastere stabileste totodata un punct de referinta pentru viitor si ne determina sa continuam pe aceeasi linie, sa ramanem orientati catre performanta, in toate ariile de activitate", a spus Alina Dragan, Vicepresedinte Executiv Resurse Umane, UniCredit Tiriac Bank.

Politicile si practicile de HR pe care UniCredit le pune la dispozitia propriilor angajati arata faptul ca, pentru grupul financiar, managementul talentelor este prioritar. Compania le ofera oamenilor din echipa nu doar lucrurile care ii intereseaza in acest moment, ci si lucruri care ii pot pregati pentru un urmator pas in cariera in cadrul grupului. Ca Top Employer, UniCredit demonstreaza in mod evident faptul ca isi apreciaza si ca isi dezvolta angajatii", a declarat David Plink (CEO, CRF Institute).

Celelalte companii care au primit aceasta certificare au fost: Avanade, British American Tobacco, JTI, Lloyd s Register, PepsiCo, Sigma-Aldrich, Technip.

Pentru a fi certificate Top Employers Europe 2012, companiile au fost supuse unui proces de cercetare si audit in care au fost evaluate beneficiile de baza, pachetul de beneficii secundare, conditiile de lucru, training si dezvoltare, oportunitati de cariera si cultura companiei.

Employer branding

Articol scris de:

Ești HR? Află cum să recrutezi eficient!

Hai în clubul angajatorilor cu rată mare de retenție și costuri de recrutare mici.

Vreau să știu

Dorești să-ți faci munca mai ușor?

Noi îți explicăm cum îți poți administra eficient Brandul de Angajator în comunitate.

Află mai multe