Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Francezii de la Auchan fac angajari. VEZI AICI locurile de munca

25.04.2012
0 min
Francezii de la Auchan fac angajari. VEZI AICI locurile de munca

Grupul francez Auchan, unul dintre cele mai importante lanturi de hipermarketuri din Romania, a publicat mai multe anunturi de angajare pe site-urile de joburi.

Compania cauta cel putin 10 brutari, cofetari sau patiseri cu experienta in domeniul alimentar. Posturile sunt disponibile la Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. Vezi cerintele de angajare aici.

Auchan mai recruteaza in Bucuresti si 4 manageri de raion pescarie-carmangerie cu studii superioare si 1-3 ani de experienta relevantp in comert.  Pentru Bucuresti si Iasi, sunt disponibile la Auchan si 15 posturi de manageri de raion fresh-food sau dry-food (detalii despre joburi aici).

Alte posturi vacante la Auchan sunt cele de manager intretinere, controlor calitate produse alimentare, manager receptie marfa food sau asistenta director de magazin.

Pe site-ul companiei mai figureaza ca disponibile posturi de agenti de securitate, decoratori, lucratori comerciali si operatori de case de marcat.

Fara categorie

Articol scris de:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV