FUNCTIONALITATI NOI PE UNDELUCRAM.RO

09.03.2014
1 min
FUNCTIONALITATI NOI PE UNDELUCRAM.RO

Pe parcursul lunilor februarie si martie 2014 au fost introduse o serie de functionalitati noi pe care le vom prezenta mai jos.

CAUTARE AVANSATA

Modalitatea de cautare a unei firme a fost simplificata prin introducerea unor filtre specifice. Astfel cautarea se poate face acum dupa numele firmei, locatie, domeniul de activitate si litera de inceput a firmei respective. De asemenea, in scurt timp vom implementa si o cautare in continut (comentarii, stiri, articole).

CALCULATOR SALARII

Acesta este destinat a fi folosit in scopul unor simulari/estimari privind calculul salariului brut si net, precum si a taxelor si impozitelor pe care angajatii si angajatorii trebuie sa le achite la bugetul de stat.

EVALUARI

Un modul in care firmele pot fi evaluate conform unor criterii specifice, precum oportunitati de cariera, compensatii si beneficii, balanta serviciu/viata personala, management, cultura si valori, astfel pot fi acordate diferite calificative pentru fiecare dintre criterii.

SALARII

Un modul in care dorim sa exemplificam cu ajutorul vostru salarii specifice anumitor pozitii, precum si componente caracteristice salariilor. Contam astfel pe aportul vostru pentru a veni in intampinarea nevoilor celor ce sunt interesati de salariile acordate in anumite companii.

INTERVIURI

Un modul in care experientele avute la interviuri pot fi evaluate conform unor criterii specifice.

Ultimele trei module vin ca o completare a forumului dedicat fiecarei companii in parte si speram ca vor fi de un real interes.

Asteptam in continuare sugestiile voastre, de asemenea nu ezitati sa ne dati un feedback referiror la functionalitatile nou introduse pe undelucram.ro

Va multumim pentru sprijin !

Echipa undelucram.ro

Fara categorie

Articol scris de:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV

11-17 din 17 rezultate

X-uleasca

19.03.2014

Foarte tare site-ul si chiar ne ajuta sa ne ferim de dedesubturile unor societati infectate,problema e ca cenzurati prea mult comentariile

jon

13.03.2014

m-ati surprin placut ,

foarte util ,

Multumesc! :)

TheOne

@undelucram

Multe firme ofera diferite beneficii, si tocmai mi-a venit o idee, gandindu-ma la payscale, cum putem crea o diversitate mai buna si mai folositoare a noilor functionalitati pe care le-ati introdus de curand.

Ma gandeam ca la noua functionalitate "Salariul", sa poti sa adaugi printre rubricile care exista, si beneficiile acordate de companie in genul cum e la payscale (sau linkedin) de unde le poti selecta (cum e pachetul 401(k), animalute la munca, telefon, laptop, vacante, rumunerare cu moneda a firmei pentru diverse concursuri, pachet medical privat (premium), etc).

Deasemenea, ar fi buna o optiune pentru certificari deoarece se cer din ce in ce mai multe certificari pe tot felul de tehnologii (CISCO, programare, CAD, etc), si am vrea sa stim daca acea companie ofera certificari, si deasemenea daca acea persoana are anumite certificari pentru acel salariu.

Va multumesc inca o data !

ADMIN - undelucram.ro

10.03.2014

@TheOne: Multumim pentru feedback si pentru raportarea neconcordantei de pe pagina dedicata salariilor, problema a fost rezolvata.

TheOne

@undelucram

Felicitari pentru noile functionalitati ! Acestea fac din undelucram, un fel de glassdoor de romania, ceea ce e foarte tare !

App, cred ca am descoperit un bug. Cand dau la ghidul salariilor, si ma duc apoi pe oricare dintre ghidurile pe diferiti ani, fiecare ma duce pe un forum al unei firme. Cred ca acest "feature" trebuie scos :p

ADMIN - undelucram.ro

10.03.2014

@unu: Multumim in primul rand pentru feedback.

Referitor la functionalitatile prezentate, acestea sunt deja integrate. Modulele de evaluari, salarii si interviuri pot fi gasite langa modulul de forum cand accesati fiecare firma listata pe site.

unu

10.03.2014

- bravo, daca chiar implementati toate functionalitatile de mai sus, este extraordinar.
- situl este foarte de util pentru cei ce cauta un job.
- va multumesc pentru efortul depus.

11-17 din 17 rezultate