Distribuie
Informeaza-te despre programele MBA de la Insead
Marti, 3 aprilie 2012, intre orele 18.30 si 22.00, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti are loc o sesiune de informare despre programele de MBA de la INSEAD, singura scoala de business care are campusuri in Franta, Singapore si Abu Dhabi. Pe langa prezentarea programului, va fi prezentat si un master class intitulat ”Entrepreneurship: Embracing uncertainty”, sustinut de profesorul Paul Kewene-Hite.
Acesta colaboreaza cu start-up-uri de peste 23 de ani si are o experienta de lucru in toate departamentele companiilor de tehnologii, de la suport tehnic, pana la finante, vanzari, business development si CEO.
Seara se va incheia cu prezentari despre programul de MBA full-time, sustinute de reprezentantii INSEAD. In plus, exista oportunitatea de a discuta cu alumni INSEAD din Bucuresti.
Pentru a participa la acest eveniment, este necesara o inscriere in avans la una dintre urmatoarele adrese de e-mail: emilia.muscalu@coface.ro, silvia.sandulescu@coface.ro
PROGRAM
06.30pm Sosirea si inregistrarea
07.10pm Bun venit si introduceri (Cristian Ionescu, EMBA’08, Presedinte IAA Romania si Country Cluster Manager, Coface Romania/Bulgaria/Slovakia si Patrick Parker, Assistant Director Marketing, Executive MBA Programmes, INSEAD)
07.15pm INSEAD Master Class – Entrepreneurship: Embracing uncertainty, Paul Kewene-Hite, Profesor de Antreprenoriat
08.15pm Sesiune de informare INSEAD MBA & Global Executive MBA (GEMBA), urmata de intrebari si raspunsuri, Patrick Parker si Andrew Bueno
09.15pm Receptie de networking
10.00pm Inchidere
Citește toate articolele despre
Planificare carierăArticol scris de:
Distribuie
Ce-am citit merită:
Comentarii
0 comentarii
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Planificare carieră
Abonează-te la Newsletter
Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro