Descoperă Catalogul TOP 100 CEI MAI BUNI ANGAJATORI pentru care să lucrezi în 2025!

Cei mai buni angajatori caută cei mai buni candidați.

Joburi pentru romani in Norvegia pe salarii de 3.000 de euro

02.07.2012
0 min
Joburi pentru romani in Norvegia pe salarii de 3.000 de euro

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a publicat pe site-ul propriu un anunt de angajare in Norvegia pentru muncitori in constructii.

Potrivit anuntului, se cauta reparatori de acoperisuri plate cu minim 5 ani de experienta, care sa lucreze in localitatea Bergen din regiunea norvegiana Hordaland.

Salariul oferit de angajatorul norvegian este de 21-25 de euro brut pe ora, ceea ce inseamna minim 3.300 de euro brut pe luna. Romanii selectati vor fi ajutati de catre angajator sa-si gaseasca locuinta in apropierea companiei si sa-si aduca si familia in Norvegia.

VEZI anunturi de angajare.

Potrivit site-ului de recrutare in strainatate Tjobs.ro, sunt peste 170 de joburi disponibile in Norvegia pentru romani in momentul de fata. Cele mai multe oferte sunt in domeniul medical - medici si asistente medicale.

Bucatarii din Romania pot castiga intre 2.800 si 3.500 de euro lunar, daca au minim 4 ani de experienta. Vezi toate joburile vacante.

Regatul Norvegiei a eliminat incepand cu 15 iunie 2012 toate restrictiile privind accesul pe piata norvegiana a muncii pentru cetatenii romani.

Piața muncii

Articol scris de:

Cum este experiența ta cu angajatorul?

Adaugă evaluare

Creează-ți un CV

Impresionează din prima cu un CV într-un format atractiv

Creează CV