Distribuie
Nokia a devenit cel mai mare ocupant de birouri din provincie
Prin încheierea relocării birourilor sale din Timișoara in parcul de afaceri Bega Business Park, compania finlandeza Nokia a devenit, potrivit companiei de consultanță imobiliară Activ Property Services cel mai mare ocupant, ca întindere, de spații de birouri din provincie.
Birourile Nokia ocupă o clădire cu o suprafață de 15.700 de metri pătrați, urmând sa extindă spațiul ocupat cu încă 10.000 de metri pătrați anul viitor, când va închiria o parte dintr-o alta clădire.
Potrivit Activ, piața de birouri din Timișoara, care a avut o activitate record in ultimul an in special datorită companiilor din domeniul IT, este a treia ca mărime din țară, după cele din Capitală și Cluj .
In prezent, Nokia Romania are 1.600 de angajați, dar plănuiște ca pana la sfârșitul anului sa ducă acest număr in apropiere de 2.000 prin planul de angajări pe care îl are, in special in cadrul departamentelor de cercetare si dezvoltare, pe poziții de software development engineer sau system integration engineer.
La jumătatea lunii iunie, Nokia a anunțat ca la noul centru din Timișoara se vor dezvolta tehnologii broadband wireless pentru aplicații din domeniile Internet of Things, big data sau mobile.
Citește toate articolele despre
Piața munciiArticol scris de:
Distribuie
Ce-am citit merită:
Comentarii
0 comentarii
Accesează-ți contul și adaugă comentariul tău
Piața muncii
Abonează-te la Newsletter
Citește articolele de interes din partea contributorilor Undelucram.ro